Kekke koffie in Delft

Boost die energie

Met het zwarte goud

Loop je rond in Delft en ben je toe aan een bakkie? Dan moet je bij Kek aan de Voldersgracht zijn. Hier drink je namelijk verdraaid goede koffie (9 in de AD Koffietest, nou dan weet je het wel). Natuurlijk is er genoeg lekkers op de kaart voor on the side, zoals ontbijtjes, koekjes, taartjes, broodjes, mmmmm!

Bovenstaande is natuurlijk al een goede reden om direct naar Kek te knallen, maar er is meer! Je kunt je tijdens het drinken namelijk ook vergapen aan de leukste cadeautjes van jonge ontwerpers of je laten inspireren door de vintage inrichting van het café. Oke, zien we je daar!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.

Uiteten met kinderen

Ga jij zo nu en dan ook met je kinderen uiteten? Maar ben je even helemaal inspiratieloos waar je met je af en toe veeleisende kroost terecht kunt? Martine tipt het.

Bier, bier, en nog eens...

Als je van bier houdt zit je in de Jopenkerk (de voormalige Jacobskerk) in Haarlem helemaal goed.

Hengelen op je date

De familie Kötter zit niet alleen in de Miss-industrie, maar ook in de vishandel. Ben je uitgekeken op de eeuwige lekkerbekjes en haring? Deze vis doet ‘t volgens Kim uitstekend tijdens een romantisch diner.