Kekke koffie in Delft

Boost die energie

Met het zwarte goud

Loop je rond in Delft en ben je toe aan een bakkie? Dan moet je bij Kek aan de Voldersgracht zijn. Hier drink je namelijk verdraaid goede koffie (9 in de AD Koffietest, nou dan weet je het wel). Natuurlijk is er genoeg lekkers op de kaart voor on the side, zoals ontbijtjes, koekjes, taartjes, broodjes, mmmmm!

Bovenstaande is natuurlijk al een goede reden om direct naar Kek te knallen, maar er is meer! Je kunt je tijdens het drinken namelijk ook vergapen aan de leukste cadeautjes van jonge ontwerpers of je laten inspireren door de vintage inrichting van het café. Oke, zien we je daar!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lucy in the sky

Het Havenkwartier van Deventer is sinds kort opgeleukt met drie lieve hotelletjes: Lucy Cube, Lucy Glxy en Lucy Pwr.

De 12 leukste brunchtentjes van Nederland

Eitje, koffie, croissantje, een hartige taart… Mmm, een brunch is de perfecte manier om je zondag goed te beginnen. Ideaal voor als je een zware zaterdagavond achter de kiezen hebt – of gewoon, als je lekker hebt uitgeslapen. We hebben de twaalf leukste brunchtentjes van Nederland voor je op een rij gezet. Elke provincie een!

De Leukste dag van Esmay

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

De romantiek in huis halen

Als interieur-stylist weet Jooske heus wel hoe je het thuis een beetje romantisch maakt. Dus kom maar op met die tips, Jooske!