Kekke koffie in Delft

Boost die energie

Met het zwarte goud

Loop je rond in Delft en ben je toe aan een bakkie? Dan moet je bij Kek aan de Voldersgracht zijn. Hier drink je namelijk verdraaid goede koffie (9 in de AD Koffietest, nou dan weet je het wel). Natuurlijk is er genoeg lekkers op de kaart voor on the side, zoals ontbijtjes, koekjes, taartjes, broodjes, mmmmm!

Bovenstaande is natuurlijk al een goede reden om direct naar Kek te knallen, maar er is meer! Je kunt je tijdens het drinken namelijk ook vergapen aan de leukste cadeautjes van jonge ontwerpers of je laten inspireren door de vintage inrichting van het café. Oke, zien we je daar!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Films om van te smullen

Naast het klaarmaken van heerlijke dingen voor haar blog Keetenstijd, is Leuk Mens Kee ook dagelijks bezig met de allerleukste films en televisieseries.

Workshop macarons maken

De afgelopen jaren hebben we in Nederland kennis mogen maken met de macaron. Dit heerlijk zoete Franse gebakje is een echte smaakmaker en na deze workshop supersimpel door jou te bereiden.

Een mango schoonmaken

Wil je weten hoe je in een paar seconden een mango schoonmaakt?

Waanzinnige wijnproeverijen

Lezen over wijn maakt dorstig. En schrijven al helemaal. Harold deelt zijn favoriete wijnevents waar je kunt proeven met Nederlandse vinologen, wijnboeren en andere wijnexperts. Als je Harold tegenkomt, doe hem de groeten van ons.