Home is where the heart is

Hier doet Nathalie inspiratie op

In alle rust

Nathalie mag dan wel het imago van een globetrotter hebben, stiekem is ze ook best wel een huismus. Thuiskomen vindt ze heerlijk. En als ze dan thuis is, gaat ze het huis ook liever niet meer uit. Ze heeft genoeg leuks te doen! 

“Ik ben vooral in het weekend graag thuis. Meestal ben ik dan bezig met mijn interieur. De ene week schilder ik een kast, de andere week maak ik een nieuw mood board voor mijn thuiskantoor. Maar ook luieren op de bank met tijdschriften als vtwonen, Columbus en Marie Claire vind ik heerlijk.”

Surfen langs favoriete sites
“Voor nog meer inspiratie maak ik een digitaal rondje langs mijn favoriete websites. Eeuwige favoriet is Mr. & Mrs. Globetrot. Dit fotografenduo deelt de mooiste reisfoto's. Blogger Paris in Four Months is ook fotograaf en deelt oogsnoep van de bovenste plank. Parijs speelt een grote rol, maar ze reist ook veel. Interieurblogger SFgirlbyBay woont in San Francisco en houdt net als ik van werelds wonen. Pinterest is een grote verslaving, daar kan ik me echt in verliezen. Ik heb zelf inmiddels bijna 115 borden gemaakt.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Haal je zeefdrukdiploma

Je ziet ’t overal: katoenen tasjes, T-shirts en posters met zeefdrukprint. Hoe gaaf zou ’t zijn als je dat ook zelf kunt doen? Met je eigen ontwerp, helemaal naar jouw smaak. Bij Kapitaal in Utrecht kun je ’t leren. 

Art & Lemonade

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad.

Educatieve apps voor kinderen

Maak van je kind geen gedachteloos swipende zombie en bied ze deze educatief verantwoorde apps aan... 

Maak je eigen kookboek

Je eigen kookboek in elkaar knutselen zonder schaar, papier en lijm? Het kan nu online bij Cook Your Book.