Home is where the heart is

Hier doet Nathalie inspiratie op

In alle rust

Nathalie mag dan wel het imago van een globetrotter hebben, stiekem is ze ook best wel een huismus. Thuiskomen vindt ze heerlijk. En als ze dan thuis is, gaat ze het huis ook liever niet meer uit. Ze heeft genoeg leuks te doen! 

“Ik ben vooral in het weekend graag thuis. Meestal ben ik dan bezig met mijn interieur. De ene week schilder ik een kast, de andere week maak ik een nieuw mood board voor mijn thuiskantoor. Maar ook luieren op de bank met tijdschriften als vtwonen, Columbus en Marie Claire vind ik heerlijk.”

Surfen langs favoriete sites
“Voor nog meer inspiratie maak ik een digitaal rondje langs mijn favoriete websites. Eeuwige favoriet is Mr. & Mrs. Globetrot. Dit fotografenduo deelt de mooiste reisfoto's. Blogger Paris in Four Months is ook fotograaf en deelt oogsnoep van de bovenste plank. Parijs speelt een grote rol, maar ze reist ook veel. Interieurblogger SFgirlbyBay woont in San Francisco en houdt net als ik van werelds wonen. Pinterest is een grote verslaving, daar kan ik me echt in verliezen. Ik heb zelf inmiddels bijna 115 borden gemaakt.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Design je eigen t-shirt

Een T-shirt voor elke bui. Nog leuker: je kunt je eigen ontwerp aanleveren.

Rotterdam in seizoenen

Koen Samson maakte een Rotterdam collage van time-, hyperlapse en slowmotions en het resultaat is gewoonweg prachtig. De video’s van de herfst en de winter kun je al bekijken

Veganistische musthaves

Laura's favorieten? Koolzaadolie die naar gesmolten boter smaakt, bijvoorbeeld. Of voedingsgist, waarmee je moeiteloos Parmezaanse kaas vervangt. Allemaal heerlijkheden waarmee je waarschijnlijk niet in aanraking was gekomen als je je nooit aan die veganistische keuken gewaagd had.

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.