Beste plekjes voor de mooiste kiekjes

Van Tanzania tot IJsland

Leven door de lens

Nathalie heeft voor haar werk veel gefotografeerd. Er staan de prachtigste foto’s op haar naam. Het liefst legt ze plekjes vast waar de natuur haar gang kan gaan. In Afrika bijvoorbeeld. 

“De eerste keer dat ik voet op Afrikaanse bodem zette was acht jaar geleden. Sinds dat moment heb ik mijn hart verloren aan dit continent. Ik heb inmiddels acht Afrikaanse landen bezocht, maar Tanzania maakte het meest indruk. De natuur is zó overweldigend mooi. Mijn mooiste, meest dierbare foto's maakte ik in de Serengeti en Ngorongoro. Plekken waar de natuur nog echt haar gang kan gaan. Wildlife is met geen pen te beschrijven zo mooi, dus ik leef tijdens zo'n reis door de lens. Dichterbij huis heb ik hetzelfde met IJsland, het land van vuur en ijs. Gletsjers, watervallen, vulkanen; je komt er ogen te kort en Reykjavik is een heerlijke stad! Jokulsarlon is mijn állermooiste plek daar. Je wordt er omringd door ijsschotsen, gletsers en zeehonden. Maar als ik een plekje moet kiezen als aller-aller-áller-bijzonderst kies ik toch voor Amerika. Het biedt de perfecte mix tussen stad en natuur. Ik heb een keer door het westen en twee keer door het oosten van het land gereisd en wil absoluut terug naar het westen voor een nieuwe roadtrip. Allermooist in Amerika: Bryce Canyon. Alsof je door een Star Wars-filmset loopt.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ouderwets gezellig varen: Amsterdam Boat Club

De Amsterdamse grachten tippen als leuk ding is niet echt verrassend. Maar wel als je het doet op de manier van Lina. Zij is namelijk fan van een bijzonder bootverhuurbedrijfje... 

Slapen in een postkantoor

Hotel Het Oude Postkantoor is niet zomaar een hotel. In het voormalige postkantoor van Brummen slaap je nu heel toepasselijk in De Postkamer, De Wachtkamer of Het Loket. 

Foodfotografie en styling

Je kent ze wel. Die mensen die achteloos en nonchalant de mooiste foto’s op Instagram en Facebook gooien van de gerechten die ze ‘in elkaar geflanst’ hebben. Yeah right. 

Geef een boompje

Een origineel cadeau en groen tegelijk: een boom via de post versturen. Dat lukt nooit, zou je denken. Toch wel!