Het droomhuis van Nathalie

Een oud pand

met een moderne uitstraling

Iedereen heeft wel een droomhuis in gedachten. Nathalie dus ook. Hoe haar droomhuis eruit ziet? Een beetje van haarzelf en een beetje van het Hidden Hotel in Parijs. Laat je inspireren door de leuke tips van Nathalie!

“Mijn complete droomhuis heb ik nog niet gezien, maar ik kan wel 100 plekken noemen waar ik iets heb gezien wat ik zou willen samensmelten tot mijn droomhuis. Een vrijstaand huis in een natuurlijke omgeving met in de buurt een grote stad lijkt mij ideaal. Met een typisch Amerikaanse veranda en een tuin groot genoeg voor dieren en een Airstream caravan om mee rond te touren. Het pand moet oud zijn, liefst de uitstraling van een moderne, industriële loft hebben. Met zichtbare bakstenen, balken, beton, maar ook leisteen zoals je bijvoorbeeld op Griekse eilanden of in Marokko ziet. Grote ramen, nisjes om in te zitten, een witte basis. Ik haal veel inspiratie uit restaurants, koffietentjes en hotels. Zo sliep ik onlangs in het Hidden Hotel in Parijs. Middenin de stad, maar door het gebruik van natuurlijke materialen in de styling voelde het als een stadsoase. Veel hout, katoen, linnen, planten etc. Geweldig!“

Hidden Hotel
28 Rue de l’Arc de Triomphe
Parijs

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geef een boompje

Een origineel cadeau en groen tegelijk: een boom via de post versturen. Dat lukt nooit, zou je denken. Toch wel!

Hier word je blei van

Zo’n kaal ei in een kaal eierdopje; het functioneert natuurlijk prima maar écht gezellig wordt je ontbijttafel er niet van. Wij hebben tips om je ei op te vrolijken.

Organiseer een Brabants feestje

Voor alles is wel een reden te bedenken om een feestje te vieren. Omdat je graag cadeautjes wilt ontvangen of bijvoorbeeld omdat je zin hebt om je geliefden te verwennen. Of jezelf, met taart. Volgens Leuk Mens Alexandra is de belangrijkste reden dat feestjes bijdragen aan je geluksbeleving.

Frutselen en knutselen

Het regent en je zit verlegen om een originele knutseltip. Zoek niet langer, want Maud heeft een paar leuke in de aanbieding!