De leukste dag van Judith

Detoxen in tropische sferen

en Argentijnse tango

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.

In the morning
“Ik wil wel wakker worden in Rio de Janeiro waar ik mijn dag begin met een lekkere tropische fruitcocktail. Daarna ga ik heerlijk naar de Copacabana om te genieten van zon, zee en strand.” 

Yoga
“Daarna ga ik door naar Thailand. Op het eiland Koh Pagnan vind je in het kuuroord The Sanctuary waar je hele fijne yogalessen kunt volgen gecombineerd met een detox-kuur. Een thaise massage mag hier niet ontbreken. De lunch vindt plaats bij Mai Kaydee in de hoofdstad Bangkok. Bij dit piepkleine vegan restaurant serveren ze de heerlijkste thaise gerechten die je als je wilt zelf kunt leren koken in een van de kookworkshops.” 

Natuur & Cultuur
“Vervolgens vlieg ik door naar Nieuw-Zeeland om daar op het Noordereiland het Rotorua natuurpark te bezoeken, vol met vulkanische activiteit, geisers en Maori-cultuur. Daarna geniet ik op de Coromandel Peninsula van de hot water beach en ga ik zwemmen met wilde dolfijnen.” 

Paris of the Americans
“Ik zou mijn dag eindigen in Buenos Aires waar ik nog even ga shoppen in de hippe vintage winkeltjes in Palermo. Ik sluit mijn dag in stijl af met een tango workshop in San Telmo – uiteraard met een knappe Argentijn ;-).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cookie Art

Op het wereldwijde web word je doodgegooid met cookies, banners en alle ongewenste reclames die daarbij horen. Vinden we niet oké. Kunstenaar Jacques Grégoire vindt dat ook niet oké.

Je eigen jurk ontwerpen

Online je eigen jurk ontwerpen. Dat kan. Kies het model, de kleur en leuke details. Beat the Top Designer.

Le Chateaubriand in Parijs

Benieuwd naar het favoriete restaurant van deze fijnproever?

Computeren via je typmachine

Vroeger, toen de lucht nog schoon was en guldens nog van hout waren, gebruikte men geen computer maar de ouderwetsche typmachine.