De leukste dag van Judith

Detoxen in tropische sferen

en Argentijnse tango

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.

In the morning
“Ik wil wel wakker worden in Rio de Janeiro waar ik mijn dag begin met een lekkere tropische fruitcocktail. Daarna ga ik heerlijk naar de Copacabana om te genieten van zon, zee en strand.” 

Yoga
“Daarna ga ik door naar Thailand. Op het eiland Koh Pagnan vind je in het kuuroord The Sanctuary waar je hele fijne yogalessen kunt volgen gecombineerd met een detox-kuur. Een thaise massage mag hier niet ontbreken. De lunch vindt plaats bij Mai Kaydee in de hoofdstad Bangkok. Bij dit piepkleine vegan restaurant serveren ze de heerlijkste thaise gerechten die je als je wilt zelf kunt leren koken in een van de kookworkshops.” 

Natuur & Cultuur
“Vervolgens vlieg ik door naar Nieuw-Zeeland om daar op het Noordereiland het Rotorua natuurpark te bezoeken, vol met vulkanische activiteit, geisers en Maori-cultuur. Daarna geniet ik op de Coromandel Peninsula van de hot water beach en ga ik zwemmen met wilde dolfijnen.” 

Paris of the Americans
“Ik zou mijn dag eindigen in Buenos Aires waar ik nog even ga shoppen in de hippe vintage winkeltjes in Palermo. Ik sluit mijn dag in stijl af met een tango workshop in San Telmo – uiteraard met een knappe Argentijn ;-).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop insecten eten

Voor alle mensen die de kriebelige beestjes liever niet zien vliegen en fladderen. Ook voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is naar de smaak. En ja, ze zijn ook nog eens heel gezond.

Dromen over ijs

Ga er maar aan staan: elke week een nieuwe ijssmaak verzinnen, maken en proeven. En dan hebben we het niet over ‘simpel’ aardbeien of chocolade-ijs. Nee, Roberto is de man van het haring-met-uitjes-ijs, of het sigaren-ijs. Hoe komt-ie erop?

Plantaardig shoppen

Dat plantaardig koken blijkt nog best een avontuurlijke bezigheid. We vroegen Laura naar haar favoriete shopadresjes, waarna zij prompt met hilarische garnalen en fantastische nepkip op de proppen kwam. Heb je meer tijd? Plan dan een tripje Berlijn en doe daar een van de drie immense vestigingen van Veganz aan. Een plantaardig bestaan saai? Nou neuh hoor.

De beste restaurants in Rotterdam

Wat zijn nou de beste en leukste plekjes om te eten in Rotterdam volgens Marcel? Er zijn ontzettend veel tenten waar hij graag komt.