Verhuizen met een budget

Tips & Tricks van Marloes

Adresje voor vintage spulletjes

Marloes is laatst verhuisd. Het is een hele klus om je nieuwe huis te gaan inrichten en eigen te maken. Hoe doe je dat? Het recyclen van oude spullen, daar weet Marloes wel raad mee.

“Mijn interieur is eigenlijk een samenraapsel van gevonden en gekregen spullen. Een oude kast die nog in het huis stond heb ik verbouwd tot kledingkast, en oude meubels van familie heb ik overgeschilderd in allerlei kleurtjes. Bij Goed Spul in Utrecht heb ik wel laatst een mooie kapstok gekocht waar ik heel blij mee ben! Ik besteed er wel wat aandacht aan, maar liever niet veel geld.”

Goed spul
Plantage 10
Utrecht

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Crazy maatpakken

Als meer mannen zich zouden verpakken in Opposuits, dan zou de wereld er een stuk vrolijker uitzien. 

Proef eens een beroep

Wat wil jij worden? Boswachter, radio-dj, automonteur, ijsbereider, receptioniste, dierenverzorger, hypotheekadviseur… of zou je alles wel een keertje willen proberen? Dat kan! Via Beroepproeven loop je heel gemakkelijk mee met iemand die jouw favoriete baan al uitoefent.

Hapje bij je verjaardag

Jij geeft een feestje en je hebt geeeeen idee wat je je gasten moet voorschotelen. Chips is te afgezaagd, maar je hebt ook geen tijd om uren in de keuken te staan.

Tekeningen voor nop

Wil je je interieur een vintage touch geven? Zoek je een mooie illustratie voor een geboortekaartje? Of wil je gewoon uren snuffelen is stemmige plaatjes?