Favoriete plekjes van Marloes

Onbekende verrassingen

Overal en nergens

Lievelingsplekjes zijn vaak plekjes die nog niet echt ontdekt zijn. Marloes weet er alles van. Dit zijn de lievelingsplekjes van Marloes in binnen- en buitenland die zeker de moeite waard zijn om te checken.

“Ik heb het Pieterpad gefietst en toen vond ik Nederland veel mooier dan ik daarvoor dacht, dat is dus echt een aanrader! De boekwinkel Massolit in Krakau is ook heel vet! Je kan er soep eten, koffie drinken, boeken kopen, of gewoon de hele dag een boek lezen. De Tweede Maasvlakte is leuk om een keer naartoe te gaan en in het Ruhrgebied, Essen, ligt het Landschaftspark, wat ook heel cool is.”

Massolit
Felicjanek 4
Krakau

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cinema Culinair

Leuk Mens Harold weet wel hoe je mensen vermaakt. Met Cinema Culinair was een avondje bioscoop namelijk nog nooit zo leuk! Hij vertelt hier waarom.

DIY Cadeautjes maken

Cadeautjes zijn leuk, zelfgemaakte cadeautjes zijn leuker. Henriette van Metdehand.nl weet als geen ander welke cadeautjes gemakkelijk te maken zijn en grandioos enthousiast ontvangen worden.

Familie, familie, familie

Heerlijk met je gezin op avontuur: er is toch niets beters dan dat? Toch hoef je niet altijd even ver van huis om het op te zoeken. Zo haal je het avontuur naar jou toe.

De leukste dag van Judith

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.