KarTent

Tent van karton

Ideale festivaltentje

Deze zomer gespot op de festivalcamping: de Kartent! Een wegwerp-festivaltentje gemaakt van karton. Vrij geniaal, vinden wij. Want het gebeurt maar al te vaak dat mensen na afloop van het festival hun tent op de camping achterlaten omdat hij kapot is, of omdat ze gewoon geen zin hebben om ermee te slepen.

De KarTent is gemaakt van karton en kan na het festival zó, hup, door naar de recycling. Daar worden ze gebruikt voor wc-papier, schoolboeken of schoendozen. Hartstikke duurzaam en dat is dan ook een van de beste features van de KarTent. Maar er is meer, want je kan ‘m ook laten bedrukken. Bovendien blijft hij ’s ochtends donker, zodat jij en je tentgenoot lekker je roes kunnen uitslapen. Oh, én de mensen van KarTent brengen je bestelde tent naar het festival als jij dat wil.

Voor een schappelijke €35 is de KarTent jouw huisje een heel festival lang. Ideetje voor het festivalseizoen van 2016? 

www.kartent.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De meest depressieve dag van het jaar

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!

Sportief weekendje weg

Dus je wilt ‘iets doen’ als je op vakantie bent. Want heerlijk lummelen, lezen en de hele dag broodjes Nutella eten is niet genoeg? Dan word je vast blij van deze sportieve en actieve weekendje weg tips van Nienke....

Escape Room

Een rage in het buitenland en nu ook in Nederland op verschillende plekken te doen: de Escape Room.

Vlieland truck

Verschillende tochten maken in de Vliehors Expres; een omgebouwde truck die je over zandvlaktes al het moois laat zien wat Vlieland te bieden heeft.