Romantisch doen op Instagram

thewaywemet

De mooiste ontmoetingen

Voor je dagelijkse portie wegzwijmelen volg je @thewaywemet op Instagram. Hier delen de liefste liefdeskoppels hun verhaal en vertellen ze hoe ze elkaar hebben ontmoet. Hoef je je niet voor te schamen, want ruim 200.000 mensen vinden het ook leuk.

Je krijgt bijvoorbeeld het verhaal om je oren van Jake, die door een wildvreemde man werd toegevoegd op Facebook. Zijn dochter bleek echter razend knap en dus gingen ze met elkaar op date. En nu hebben ze een roodharige zoon. Of het verhaal van Joey, die in een winkelcentrum werd aangeklampt door een enthousiaste moeder. Hij kreeg een stortvloed aan mooie verhalen over haar dochter over zich heen. Toen de moeder wegscheurde in haar Honda besloot hij de dochter te bellen. Inmiddels zijn ze getrouwd.

Het is zo lief dat het je dag acuut goedmaakt. Lees zelf maar op Instagram of op de website

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cultuurspotten voor beginners

Blijf jij graag op de hoogte van de tofste nieuwe bands, de mooiste nieuwe websites, de leukste filmpjes en de laatste modetrends? Dan laat Maurice je hierbij even weten waar je je dagelijkse dosis vitaminen moet halen.

Hack je Lack

Billy, Lack, Pax: dikke kans dat jij een van deze drie Ikea-favorieten wel ergens in huis hebt staan. Hartstikke prima, want deze meubels nou eenmaal reuze praktisch. Maar stel: je bent een beetje klaar met Billy of uitgekeken op Lack. Wat dan?

Liefdesbubbel

Voor een potje superromantisch kamperen met je 100% hunk of hunkin moet je in de Belgische Ardennen zijn. 

Een stukje paradijs

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd.