Romantisch doen op Instagram

thewaywemet

De mooiste ontmoetingen

Voor je dagelijkse portie wegzwijmelen volg je @thewaywemet op Instagram. Hier delen de liefste liefdeskoppels hun verhaal en vertellen ze hoe ze elkaar hebben ontmoet. Hoef je je niet voor te schamen, want ruim 200.000 mensen vinden het ook leuk.

Je krijgt bijvoorbeeld het verhaal om je oren van Jake, die door een wildvreemde man werd toegevoegd op Facebook. Zijn dochter bleek echter razend knap en dus gingen ze met elkaar op date. En nu hebben ze een roodharige zoon. Of het verhaal van Joey, die in een winkelcentrum werd aangeklampt door een enthousiaste moeder. Hij kreeg een stortvloed aan mooie verhalen over haar dochter over zich heen. Toen de moeder wegscheurde in haar Honda besloot hij de dochter te bellen. Inmiddels zijn ze getrouwd.

Het is zo lief dat het je dag acuut goedmaakt. Lees zelf maar op Instagram of op de website

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Townhouse Designhotel Maastricht

Je kan natuurlijk met een slaapzak onder een brug overnachten, maar een leuk hotel uitzoeken is een stuk romantischer.

De Leukste kerst van Esmay

“Al vanaf dat ik een klein meisje ben vieren we kerst samen met ooms, tantes, neefjes, nichtjes en mijn grootouders."

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.

Meest romantische album ever

Muziek laat je dansen, versterkt je verliefdheid, geeft je kippenvel of helpt je juist door moeilijke periodes heen. Voor James is er een album dat dit allemaal bij hem teweegbrengt...