Romantisch doen op Instagram

thewaywemet

De mooiste ontmoetingen

Voor je dagelijkse portie wegzwijmelen volg je @thewaywemet op Instagram. Hier delen de liefste liefdeskoppels hun verhaal en vertellen ze hoe ze elkaar hebben ontmoet. Hoef je je niet voor te schamen, want ruim 200.000 mensen vinden het ook leuk.

Je krijgt bijvoorbeeld het verhaal om je oren van Jake, die door een wildvreemde man werd toegevoegd op Facebook. Zijn dochter bleek echter razend knap en dus gingen ze met elkaar op date. En nu hebben ze een roodharige zoon. Of het verhaal van Joey, die in een winkelcentrum werd aangeklampt door een enthousiaste moeder. Hij kreeg een stortvloed aan mooie verhalen over haar dochter over zich heen. Toen de moeder wegscheurde in haar Honda besloot hij de dochter te bellen. Inmiddels zijn ze getrouwd.

Het is zo lief dat het je dag acuut goedmaakt. Lees zelf maar op Instagram of op de website

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantische workshops

Samenwerken is de sleutel tot een goeie relatie! Dat klinkt wel heel serieus allemaal, maar het is vooral Leuk.

Hungry People

“Wat moet ik vanavond eten?!”. Herkenbare vraag… Er zijn natuurlijk talloze blogs vol heerlijkheden om even wat eetinspiratie op te doen, maar de Leukedingendoen-redactie is erg fan van het sociale netwerk Hungry People.

We like art!

Stel je houdt van kunst, maar hebt geen zin om allerlei galerietjes af te struinen om die lege plek op je muur te vullen. En je spaarvarken omkieperen wil je liever óók niet.

Het huisdier-huwelijk

Heeft je vis het aangelegd met de hond van de buren? Lonkt de parkiet naar de kat van de overkant? Organiseer dan eens een huisdier-huwelijk. De liefde moet immers gevierd hebben, en er kan nooit genoeg aanleiding zijn om een taart met glazuur te bakken.