Ongepland op date

De hele dag op stap

Lekker spontaan

Je hoeft heus geen privé limousine te huren of een tafeltje in een 4-sterren restaurant te boeken om een vrouw vlinders in haar buik te bezorgen. Het mag wel een beetje ongedwongen vindt Leuk Mens Jooske.

“Een perfecte date is wat mij betreft een dag die geheel ongepland, een leuke en spontane draai krijgt. Puur omdat beiden daar op dat moment blijkbaar ontzettend veel zin in hebben. Dan komt het vanuit het hart. Niets gepland, gewoon gaan en je samen als twee vrolijke, levenslustige boefjes laten leiden door wat het moment en die dag je brengt. Veel lol maken en samen onverwachtse paden inslaan. Er aan het einde van de dag terugkijken en denken: wat was dit een heerlijke dag en wat ben ik blij dat ik met jou was.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schuitje varen, theetje drinken

Dát is handig: eindelijk een goed adres om een bootje te huren in Amsterdam. De zespersoons-sloepjes zijn elektrisch dus nooit tanken, geen lawaaierige motor en geen uitlaatgassen.

Romkommaardoor!

Tromgeroffel… Wat zijn de drie beste romantische komedies ooit? Aranka pakt graag een doos tissues bij deze films.

Snurken in een wijnvat

Kies jij voor Vinho (Portugees voor ‘wijn’) of Barril (Portugees voor ‘vat’)? Ach, het maakt ook niet zoveel uit. Het zijn allebei reuzewijnvaten van de familie Kôpke uit Portugal. En jij kunt erin slapen. 

Slapen in een vogelhuis

De romanticus is natuurlijk op zoek naar het ultieme liefdesnestje. Gelukkig kun je bij De Vreemde Vogel de nacht doorbrengen in een heus vogelhuis. Een slaaplocatie voor de ware tortelduif, noemen we dat.