Ongepland op date

De hele dag op stap

Lekker spontaan

Je hoeft heus geen privé limousine te huren of een tafeltje in een 4-sterren restaurant te boeken om een vrouw vlinders in haar buik te bezorgen. Het mag wel een beetje ongedwongen vindt Leuk Mens Jooske.

“Een perfecte date is wat mij betreft een dag die geheel ongepland, een leuke en spontane draai krijgt. Puur omdat beiden daar op dat moment blijkbaar ontzettend veel zin in hebben. Dan komt het vanuit het hart. Niets gepland, gewoon gaan en je samen als twee vrolijke, levenslustige boefjes laten leiden door wat het moment en die dag je brengt. Veel lol maken en samen onverwachtse paden inslaan. Er aan het einde van de dag terugkijken en denken: wat was dit een heerlijke dag en wat ben ik blij dat ik met jou was.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schieten in het donker

Leuk he, lasergamen? Maar het wordt nóg leuker als je het in de allergrootste lasergame arena van Europa doet.

Restaurants voor een intiem avondje

Neem de liefde van je leven (of gewoon een tijdelijk lekkertje) mee naar deze twee romantische restaurants.

Elke dag thuis koken

Je zou het bijna vergeten, maar om je schatje in te pakken hoef je echt niet altijd uit te pakken. Volgens James zijn vrouwen gek op mannen die elke dag koken. Bijkomend voordeel: het stilt je jagersinstict.

Romantische spulletjes voor thuis

De ironie des levens: van romantiek komen kinderen, maar van kinderen komt nauwelijks nog romantiek. Gelukkig kun je de liefdesidylle ook thuis best een beetje vormgeven, met kaarsen en een bevallig blousje. Toch, Trudy?