Hoe maak je iemand blij?

Jooske in het bijzonder

De eeuwige vraag

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…

“Vrouwen worden blij van aandacht, in de breedste zin van het woord. Je wil weten dat je hem opvalt, en dat hij unconditionally bij jou wil zijn. Mij kan je opfleuren met kleine lieve gebaren, als is het maar random een ‘X’ sturen. Dan weet je dat diegene aan je denkt.”

Happie erbij
“Als je een vrouw met eten wil verleiden dan doe je dat met typisch vrouwenvoedsel - lees: alles waar je dik van wordt. Valt sowieso in de smaak!”

Filmpie erbij
“Echte vrouwenfilms zijn van die extreem cheesy RTL8 films. Als ze niet té cheesy zijn vind ik ze ook leuk, maar eigenlijk houd ik van actiefilms.. Alles waar “The” voor staat is vaak goed: The Game, The Hunger Games, The Italian Job en voor onevenaarbare humor natuurlijk; The (one and only) Anchorman ;).”

Maarrr.. Wat vinden mannen dan Leuk?

“Als ik had geweten waar mannen over het algemeen blij van worden dan had ik denk ik een groot goed in handen gehad en was ik koning te rijk geweest.” Oke, fair enough, Jooske. 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een gerecht voor elke situatie

Stamppot eet je meestal niet in de zomer - veel te zwaar, joh. Maar met guur weer heb je juist wel zin in comfort food. Zo past het ene gerecht beter bij een jaargetij dan het andere. Ook bij Leukerd Willemijn wordt wat ze op het menu zet bepaald door een aantal omstandigheden.

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.

Naar de Londense Opera

Nu kun je van de opera- en balletvoorstellingen van The Royal Opera House genieten vanuit je luie bioscoopstoel, op het grote scherm van EYE in Amsterdam.

Om heel blij van te worden

Hier worden wij nou blij van: Tosti van Josti. Een te gekke tostiplek, opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers van de Hogere Hotelschool