Hoe maak je iemand blij?

Jooske in het bijzonder

De eeuwige vraag

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…

“Vrouwen worden blij van aandacht, in de breedste zin van het woord. Je wil weten dat je hem opvalt, en dat hij unconditionally bij jou wil zijn. Mij kan je opfleuren met kleine lieve gebaren, als is het maar random een ‘X’ sturen. Dan weet je dat diegene aan je denkt.”

Happie erbij
“Als je een vrouw met eten wil verleiden dan doe je dat met typisch vrouwenvoedsel - lees: alles waar je dik van wordt. Valt sowieso in de smaak!”

Filmpie erbij
“Echte vrouwenfilms zijn van die extreem cheesy RTL8 films. Als ze niet té cheesy zijn vind ik ze ook leuk, maar eigenlijk houd ik van actiefilms.. Alles waar “The” voor staat is vaak goed: The Game, The Hunger Games, The Italian Job en voor onevenaarbare humor natuurlijk; The (one and only) Anchorman ;).”

Maarrr.. Wat vinden mannen dan Leuk?

“Als ik had geweten waar mannen over het algemeen blij van worden dan had ik denk ik een groot goed in handen gehad en was ik koning te rijk geweest.” Oke, fair enough, Jooske. 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Culinaire Werkplaats

Is het kunst? Is het eten? Nee, het is De Culinaire Werkplaats. Hier krijg je mooie opgemaakte borden voorgeschoteld en je bepaalt achteraf zelf wat je betaalt.

De allermooiste bruiloft

Trouwen is natuurlijk hartstikke romantisch, maar er gaat een hoop geplan en geregel aan vooraf.

Running Dinner Groningen

Eten, wandelen en de stad verkennen. In de mooie stad Groningen kan dat op een leuke manier. Hoe? Dat lees je hier.

Samen naar de sauna

Hoi herfst! Gezellig dat je er bent hoor. Nu kunnen we namelijk weer leuke dingen gaan doen waar we het vooral heel warm van krijgen. Zoals stomen in de sauna. Dit zijn onze favorieten: