De romantiek in huis halen

Tips van expert Jooske

Brand een kaarsje

Als interieur-stylist weet Jooske heus wel hoe je het thuis een beetje romantisch maakt. Dus kom maar op met die tips, Jooske! 

“Mooie, grote kaarsen zorgen voor de ultieme romantische boost en ze kosten niets. Leuk is om ze op een ongewone, originele manier te gebruiken. Wees creatief met decoratie, daarmee creëer je sfeer. Op mijn Instagram post ik de nodige inspiratie.”

“Het grote geld mag je uitgeven aan mooie stoelen en lampen, zie dat als de mooie schoenen en tas van je outfit. De rest eromheen hoeft dan niet meer zo duur te zijn en kun je regelmatig afwisselen om het interessant te houden.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Complimenten-workshop

Uit een van de vele onderzoeken van Maurice de Hond blijkt dat we graag meer spontane complimenten zouden willen krijgen.

Zo wordt je blog snel succesvol

Samen met haar compagnon Susanne (met wie zij communicatiebureau KISS runt) bedacht Leuk Mens Kim de modeblog Hotterdan.nl in februari 2013. Door een slim plan te smeden voor de lancering en in te spelen op de actualiteit werd de blog binnen no time populair. 

De Leukste dag van Christel

Iedereen heeft een ‘Leukste Dag’. Christel weet precies hoe ze haar dag zou invullen als ze al het geld en alle tijd van de wereld zou hebben. Lekker wakker worden van natuurgeluiden en genieten van kaas met een heerlijk glas wijn. 

Voor kleffe stelletjes en goede vrinden

Iets te vieren, gewoon zomaar heel erg verliefd of simpelweg op zoek naar een ultiem relaxte slaapplek?