Kawa Coffee in Utrecht

De fietskar van Leuk Mens Hayo

Geluksmomentje in de ochtend

Men neme twee passies (fietsen en koffie) en een flinke dosis lef en voilà: de mobiele koffiebar van Leuk Mens Hayo was geboren. Hoe is je idee ontstaan, Hayo? 

Kawa Coffee is een mobiele koffiebar waarmee ik in Utrecht dagelijks de forens van koffie voorzie. Het is eigenlijk heel eenvoudig begonnen. Ik werkte voor de overheid en baalde enorm van het werk, ik had leuke collega’s maar er zat geen uitdaging in en het was ver onder mijn niveau. De zoektocht naar leuk en uitdagend werk was dus niet heel vreemd. Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat als ik wat wilde veranderen, ik dat vooral zelf moest regelen. Iets doen wat ik leuk vind was het uitgangspunt en er waren twee dingen die mij bezighielden: koffie en fietsen. Dus toen dacht ik, waarom kan ik die twee niet combineren?! En zo geschiedde.”

Je vindt Hayo en zijn fietskar elke ochtend op het Jaarbeursplein in Utrecht.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Koffiedik kijken

Wil je weten wat er voor jou in de sterren staat geschreven? Of, in dit geval, in de koffie? Marieke Warmelink kan koffiedik kijken, een eeuwenoude traditie in landen als Turkije. 

Doe zoals in Amerika

Wij Nederlanders zijn niet echt gewend aan de manier waarop Amerikanen iedereen vrolijk aanspreken. Je houdt ervan of niet, maar service verlenen kunnen ze als geen ander. Toch, Anja?

5 Borough Bike Tour

Ontdek steden op een bijzondere manier. Ga bijvoorbeeld fietsen tijdens de 5 Boroughs Bike Tour in New York City.

Cultuurspotten voor beginners

Blijf jij graag op de hoogte van de tofste nieuwe bands, de mooiste nieuwe websites, de leukste filmpjes en de laatste modetrends? Dan laat Maurice je hierbij even weten waar je je dagelijkse dosis vitaminen moet halen.