Kawa Coffee in Utrecht

De fietskar van Leuk Mens Hayo

Geluksmomentje in de ochtend

Men neme twee passies (fietsen en koffie) en een flinke dosis lef en voilà: de mobiele koffiebar van Leuk Mens Hayo was geboren. Hoe is je idee ontstaan, Hayo? 

Kawa Coffee is een mobiele koffiebar waarmee ik in Utrecht dagelijks de forens van koffie voorzie. Het is eigenlijk heel eenvoudig begonnen. Ik werkte voor de overheid en baalde enorm van het werk, ik had leuke collega’s maar er zat geen uitdaging in en het was ver onder mijn niveau. De zoektocht naar leuk en uitdagend werk was dus niet heel vreemd. Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat als ik wat wilde veranderen, ik dat vooral zelf moest regelen. Iets doen wat ik leuk vind was het uitgangspunt en er waren twee dingen die mij bezighielden: koffie en fietsen. Dus toen dacht ik, waarom kan ik die twee niet combineren?! En zo geschiedde.”

Je vindt Hayo en zijn fietskar elke ochtend op het Jaarbeursplein in Utrecht.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste fietswinkels van Nederland

Als fietsfan breng je het object van je affectie niet zomaar naar de eerste de beste bandenplakker. Vincent heeft een paar gouden adresjes voor je.

Lekker thuis

Leuk Mens Natascha woont en werkt in haar drijvende huis.

Werken bij Leukedingendoen?

Van leuke dingen je werk maken. Daar gaat het om. We zoeken nu een stagiair, dus stuur ons een bericht dat zo geweldig is dat we niet anders kunnen dan je met slingers en prosecco ontvangen voor een gesprek.

Haarstyling zoals het hoort

Zoek je een nieuwe hairdo? Of ga je trouwen en wil je een schitterend bruidskapsel? Madame de Pompadour tovert je haarbos om tot een waar kunstwerk. Of het nou voor een feestje is of ‘gewoon voor de leuk’.