Kawa Coffee in Utrecht

De fietskar van Leuk Mens Hayo

Geluksmomentje in de ochtend

Men neme twee passies (fietsen en koffie) en een flinke dosis lef en voilà: de mobiele koffiebar van Leuk Mens Hayo was geboren. Hoe is je idee ontstaan, Hayo? 

Kawa Coffee is een mobiele koffiebar waarmee ik in Utrecht dagelijks de forens van koffie voorzie. Het is eigenlijk heel eenvoudig begonnen. Ik werkte voor de overheid en baalde enorm van het werk, ik had leuke collega’s maar er zat geen uitdaging in en het was ver onder mijn niveau. De zoektocht naar leuk en uitdagend werk was dus niet heel vreemd. Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat als ik wat wilde veranderen, ik dat vooral zelf moest regelen. Iets doen wat ik leuk vind was het uitgangspunt en er waren twee dingen die mij bezighielden: koffie en fietsen. Dus toen dacht ik, waarom kan ik die twee niet combineren?! En zo geschiedde.”

Je vindt Hayo en zijn fietskar elke ochtend op het Jaarbeursplein in Utrecht.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Doe zoals in Amerika

Wij Nederlanders zijn niet echt gewend aan de manier waarop Amerikanen iedereen vrolijk aanspreken. Je houdt ervan of niet, maar service verlenen kunnen ze als geen ander. Toch, Anja?

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

Spring maar achterop bij mij

Wat zijn nou routes die je echt gefietst moet hebben in je leven? Deze twee routes doen het hartje van Nynke sneller kloppen door de prachtige omgeving.  

Proef eens een beroep

Wat wil jij worden? Boswachter, radio-dj, automonteur, ijsbereider, receptioniste, dierenverzorger, hypotheekadviseur… of zou je alles wel een keertje willen proberen? Dat kan! Via Beroepproeven loop je heel gemakkelijk mee met iemand die jouw favoriete baan al uitoefent.