Maaltijden van een koffieliefhebber

Less is more

De favoriete gerechten van Leuk Mens Hayo

Hayo schreeuwt het graag van de daken: he loooooooves koffie. Niet te zuinig! Maar wat vind jij dan van eten, Hayo?

“Als ik moet nadenken over hoe ik mijn leven leid, dan is eten daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Qua eten, is eenvoud iets wat ik erg belangrijk vind. Niet alleen omdat ik ’s avonds geen zin meer heb om uitgebreid te koken, maar ook omdat overtuigd ben dat het niet allemaal zo ingewikkeld hoeft. Met de koffie die ik maak sta ik er precies zo in: geen gekke smaakjes of wat dan ook.”

“Eigenlijk heb ik niet echt een lievelingsgerecht. Laatst maakte mijn vriendin een lasagne zoals ik die ik eigenlijk alleen in Italië heb gehad. Verse producten en de eenvoud maakte het een geweldige maaltijd. Daarom kan ik bijvoorbeeld ook een goede hamburgertent erg waarderen.”

Lekker en verantwoord
“Toen ik opgroeide aten we altijd vegetarisch. Tegenwoordig ben ik geen vegetariër meer, maar eet ik vlees met mate. Mijn maaltijden maak ik dan ook niet om het stuk vlees heen. Vlees of vis is vooral een onderdeel van geheel. Zo kan ik in de zomer erg genieten van een garnalen/avocado salade. Helaas heb ik natuurlijk niet altijd de tijd om relaxt te koken, maar als ik dan toch iets verantwoords en lekkers wil eten dan ga ik vaak voor gebakken zalmfilet in ketjap, met gebakken rijst, doperwten, champignons en ei. Snel klaar en gewoon lekker.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zingen in Utrecht

Met al die talentenshows op tv, kun je wel zeggen dat Nederland barst van de zangtalenten! Woon je in Utrecht en wil je ook goed leren zingen? 

Een creatief koffie’tje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg.

Organiseer een gezellig feestje

Om een gezellige avond te beleven, is helemaal niet veel voorbereiding nodig. Zo viert Leuk Mens Rena het liefst haar feestje..

Reypenaer Kaasproeverij

Er zal maar kaasdeskundige op je visitekaartje staan. Tijdens deze kaasproeverij ontdek je dat dit hartstikke leuke mensen zijn. Met heel veel kennis van kaas. Heul veel.