Blackbird in Utrecht

Tip van Leuk Mens Hayo

Niet zomaar koffie

Hayo houdt van Utrecht, koffie én van vintage fietsen. En laat er nou een reuze fijn koffietentje in de Domstad zijn die van precies dezelfde dingen houdt. Niet zo gek dat je Hayo hier regelmatig een bakkie weg ziet slurpen.

“Als ik naar een koffiebar ga of naar een restaurantje dan hou ik ervan als iets persoonlijk is. Je ziet dan dat er aandacht en liefde in het product wordt gestoken. Zo drink ik veel koffie bij Blackbird in Utrecht. Het stel dat daar heerlijke koffie maakt, is naast kundig ook nog eens heel vriendelijk en oprecht. De locatie heeft ook wel veel dingen die ik ook erg tof vind, zo hangt het vol met klassieke (race)fietsen. Uiteindelijk maakt het de combinatie van dit alles dat je ergens terugkomt. En nu ik erover denk, denk ik dat ik ook vooral terug ga omdat dat stel zo leuk is. Het persoonlijke is voor mij dus toch het belangrijkste.”

Koffie = belangrijk
“Mijn koffiemoment is eigenlijk een geluksmoment. Dit klinkt misschien wat zweverig ofzo, maar ik wil gewoon van mijn koffie kunnen genieten. Even wat rust, misschien een krantje erbij of gewoon de wereld in kijken en even aan niets hoeven denken. Voor mij is dat moment met een kop koffie erbij optimaal. Waar ik ben, maakt niet zoveel uit. Ik ben altijd op zoek naar zo’n koffiemoment.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fietsen langs kunst

Een achttal kerkjes in het Gronings landschap zijn tijdens een bijzondere fietstocht te bewonderen.

Iedereen welkom! Bij Pakhuis

Het Pakhuis in Arnhem is een gezellige plek in Arnhem waar iedereen welkom is, waar het altijd warm is en waar de koffie pruttelt.

Hier word je blei van

Zo’n kaal ei in een kaal eierdopje; het functioneert natuurlijk prima maar écht gezellig wordt je ontbijttafel er niet van. Wij hebben tips om je ei op te vrolijken.

Cinema Culinair

Leuk Mens Harold weet wel hoe je mensen vermaakt. Met Cinema Culinair was een avondje bioscoop namelijk nog nooit zo leuk! Hij vertelt hier waarom.