Viva Cuba

En Viva Italia

Op reis met Leuk Mens Kim

Kim houdt van een gezellig sfeertje op reis. En dat vindt ze in warme landen zoals Cuba en Italië. 

“Ik vind een knus, sfeervol hotel echt het leukst :) Op Cuba hebben we (een vriendin en ik) twee jaar geleden in Casas Particulares geslapen, zo leuk! Dan slaap je gewoon in een huis van iemand, dat uiteraard wel helemaal is ingericht op gasten. Zowel in Cienfuegos als in Trinidad sliepen we echt in superschattige huizen met een dakterras, waarop groenten, fruit en kruiden worden verbouwd en waar het eten vaak heel vers en lekker wordt bereid door de vrouw des huizes.”

“Ook romantisch vind ik om te slapen in een hut aan het strand. Dat je wakker wordt en de zeelucht je tegemoet komt en ’s ochtends vanuit je bed meteen het water inspringt. En ’s avonds uren turen naar kabbelend water en een ondergaande zon.. Deze zomer ga ik met mijn vriend naar Toscane en hoop ik vooral van die knusse hotelletjes te treffen, met van die echte Italiaanse eigenaren, die je de lekkerste dingen voorschotelen. Het liefst ergens in the middle of nowhere.”  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Haarstyling zoals het hoort

Zoek je een nieuwe hairdo? Of ga je trouwen en wil je een schitterend bruidskapsel? Madame de Pompadour tovert je haarbos om tot een waar kunstwerk. Of het nou voor een feestje is of ‘gewoon voor de leuk’. 

Op wie ben jij verliefd?

Spannend! Stiekem anonieme briefjes schrijven naar iemand die je leuk vindt. Maar als je dat niet durft op een écht briefje, doe ’t dan lekker online op liefdesbiecht.nl.

Vrolijke bloemetjes

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw en óóh bloemetje wat hou ik toch van jou! Bloemen maken ons vrolijk, laten ons lachen en geven ons kleur. En zo’n bloemenmoment gun je toch iedereen? Wij hebben daarom de leukste bloementips voor je op een rijtje gezet.

TripAdvisor is je beste vriend

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op.