Altijd romantiek bij de hand

Knap picknicken

Voor stadse paartjes

Voor de urban lovecouples onder ons heeft de Eindhovense ontwerpster Jody Kocken de Urban Picnic gemaakt: een hippe knapzak met alles erin wat je nodig hebt voor een romantische picknick voor twee in het park of aan de rivier. 

Calimero mocht al graag gebruikmaken van de knapzak. We zeggen niet dat dit piepkuiken de inspiratie is geweest voor Jody Kocken, maar ze heeft wel mooi een ultrahippe uitvoering van de knapzak gedesigned: de Urban Picnic.

De Urban Picnic is een ronde doek, die je ook als picknickkleed kan gebruiken. In de doek zit een torentje met mandjes en bakjes om je eten in te doen. Als je je maagje vol hebt, kun je de bakjes makkelijk schoonmaken. Je draagt het geheel aan een stok, die je zo over je schouder hangt. Hartstikke handig voor de hippe foodies onder ons die graag hun maaltje in het park in de buurt opeten. Je moet er alleen wel een beetje voor in de knapzak tasten, want de Urban Picnic kost €259,-.

www.jodykocken.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste zwijmeltips

Lisette heeft haar lief niet om de hoek wonen. Hoe houdt ze haar relatie spannend en gezellig?

Tijd voor elkaar moet je maken

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen. 

Lof der Zoetheid

Moeder en dochter Anastasia en Elena de Ruyter houden van mooi én lekker eten. Want, zo zegt Anastasia: ‘Het leven is te kort om vies te eten’.

Het recept voor eggs benedict

“Ik houd erg van eggs benedict: gepocheerde eieren, met spek, brood en Hollandaisesaus. Als je de eieren doorsnijdt stroomt het eigeel eruit, waar je het brood in kan dippen."