Altijd romantiek bij de hand

Knap picknicken

Voor stadse paartjes

Voor de urban lovecouples onder ons heeft de Eindhovense ontwerpster Jody Kocken de Urban Picnic gemaakt: een hippe knapzak met alles erin wat je nodig hebt voor een romantische picknick voor twee in het park of aan de rivier. 

Calimero mocht al graag gebruikmaken van de knapzak. We zeggen niet dat dit piepkuiken de inspiratie is geweest voor Jody Kocken, maar ze heeft wel mooi een ultrahippe uitvoering van de knapzak gedesigned: de Urban Picnic.

De Urban Picnic is een ronde doek, die je ook als picknickkleed kan gebruiken. In de doek zit een torentje met mandjes en bakjes om je eten in te doen. Als je je maagje vol hebt, kun je de bakjes makkelijk schoonmaken. Je draagt het geheel aan een stok, die je zo over je schouder hangt. Hartstikke handig voor de hippe foodies onder ons die graag hun maaltje in het park in de buurt opeten. Je moet er alleen wel een beetje voor in de knapzak tasten, want de Urban Picnic kost €259,-.

www.jodykocken.com

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brommerbios

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op.

Urban vibe

Harold weet de leuke verborgen plekjes van Rotterdam wel te vinden. Van hippe jazz melodieën tot een stevig bakkie koffie. En het mooie is: het is allemaal op loopafstand van elkaar vandaan!

Amsterdamse restaurants met de beste wijnkaart

Een goede menukaart betekent niet automatisch een smakelijke wijnselectie. Voor iedereen die het glas stiekem belangrijker vindt dan het bord tipt Harold restaurants met de beste wijnkaarten...

Foodtube: culinair Youtube

Wat zijn Maartens favoriete culinaire filmpjes? En welke wijntips deelt hij zelf? Je leest het hier...