Toffe extreme sportevents

Van Fise tot Vans Rebeljam

Tricks en meer

Voor het programma Trickmania kwam Geraldine in de meest uiteenlopende extreme sports scenes terecht. Nu tipt ze een aantal leuke wedstrijden en events waar je zelf ervaart hoe gaaf die wereld is.

“Er zijn veel events waar ik graag elk jaar bij wil zijn. De meeste zijn in het buitenland. Zoals Fise in Montpellier. Een groot extreme sports event. Van skateboarden tot wakeboarden en skaten en BMX. Ik ben daar dit jaar voor het eerst geweest om te filmen voor het programma Trickmania op 101.tv. Of bijvoorbeeld de BMX Masters in Keulen. 

"In Nederland blijft het NK skateboarden leuk om te zien en vorig jaar was er in een Eindhoven Vans Rebeljam; een event waar de beste BMX'ers van over de hele wereld naartoe kwamen om de vetste tricks te laten zien."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het kabouterpad in Schoorl

Een wandeltocht speciaal voor de kleintjes. Door het prachtige duinbos van Schoorl. Tijd voor een avontuur op het Kabouterpad...

Gewoon op pad

En als we dan toch de local gaan uithangen... De leukste plekjes zijn de plekjes die de standaard-toerist nog niet kent. Ook een goede manier om de lokale cultuur te leren kennen, natuurlijk. Maar hoe beland je nou off the beaten track en vind je die pareltjes?

Airbnb aan de Schotse kust

Er was eens een idyllisch boekwinkeltje in het kleine Schotse kustplaatsje Wigmore. De boekhandel – zoals vele andere boekhandels - had het zwaar, en besloot de ruimte boven de winkel te gaan verhuren aan toeristen, via Airbnb. 

Slapen in de kamer van van Gogh

Hoe cool is dit? We kennen allemaal de slaapkamer wel, die door van Gogh geschilderd is. De felle kleuren, de scheve schilderijtjes en het rare perspectief. In Chicago kun je nu via Airbnb voor een prikkie ($10!) slapen in de perfect nagemaakte kamer.