Toffe extreme sportevents

Van Fise tot Vans Rebeljam

Tricks en meer

Voor het programma Trickmania kwam Geraldine in de meest uiteenlopende extreme sports scenes terecht. Nu tipt ze een aantal leuke wedstrijden en events waar je zelf ervaart hoe gaaf die wereld is.

“Er zijn veel events waar ik graag elk jaar bij wil zijn. De meeste zijn in het buitenland. Zoals Fise in Montpellier. Een groot extreme sports event. Van skateboarden tot wakeboarden en skaten en BMX. Ik ben daar dit jaar voor het eerst geweest om te filmen voor het programma Trickmania op 101.tv. Of bijvoorbeeld de BMX Masters in Keulen. 

"In Nederland blijft het NK skateboarden leuk om te zien en vorig jaar was er in een Eindhoven Vans Rebeljam; een event waar de beste BMX'ers van over de hele wereld naartoe kwamen om de vetste tricks te laten zien."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste kerst van Milan

“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel."

Snurken in een wijnvat

Kies jij voor Vinho (Portugees voor ‘wijn’) of Barril (Portugees voor ‘vat’)? Ach, het maakt ook niet zoveel uit. Het zijn allebei reuzewijnvaten van de familie Kôpke uit Portugal. En jij kunt erin slapen. 

Weekendje Berlijn

Ach du, Berlin. Met je rauwe randje. Met je underground feesten, vervallen pretparken en eigenzinnige locals.

Koetjes knuffelen

Even lekker onthaasten? Knuffel dan eens een koe. Tijdens deze workshop koe-knuffelen leer je de taal van de koe spreken, zodat je weet wat de koe wel en niet fijn vindt.