Toffe extreme sportevents

Van Fise tot Vans Rebeljam

Tricks en meer

Voor het programma Trickmania kwam Geraldine in de meest uiteenlopende extreme sports scenes terecht. Nu tipt ze een aantal leuke wedstrijden en events waar je zelf ervaart hoe gaaf die wereld is.

“Er zijn veel events waar ik graag elk jaar bij wil zijn. De meeste zijn in het buitenland. Zoals Fise in Montpellier. Een groot extreme sports event. Van skateboarden tot wakeboarden en skaten en BMX. Ik ben daar dit jaar voor het eerst geweest om te filmen voor het programma Trickmania op 101.tv. Of bijvoorbeeld de BMX Masters in Keulen. 

"In Nederland blijft het NK skateboarden leuk om te zien en vorig jaar was er in een Eindhoven Vans Rebeljam; een event waar de beste BMX'ers van over de hele wereld naartoe kwamen om de vetste tricks te laten zien."

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Deze accounts moet je volgen

We vroegen ons af wie of wat Nynke in de gaten houdt op het internet… Van Twitter- tot Instagramaccounts.  En als je zelf wilt schrijven, hoe kun je dat dan het beste doen? 

De Leukste etappes van de Tour

De Tour kun je niet voorspellen. Maar natuurlijk zijn er wel etappes waar je traditiegetrouw het meest naar uit kunt kijken. Vincent heeft er wel een paar waar hij goed voor gaat zitten.

Lachworkshop

Een enorm cliché natuurlijk, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: lachen is gezond. Tijdens het lachen produceren je hersenen namelijk de stof endorfine.

Vlieg op!

De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen.