Klompenpad

Lekker wandelen door Utrecht of Gelderland

Keuze uit meer dan 40 paden

Geen zorgen, deze route is ook geweldig zonder van die houten blaarmachines aan je voeten. Het is natuurlijk wel het leukst als je de klompenwandeling geheel in stijl maakt. De klompenpaden zijn onverharde wegen door het boerenland die je het Nederlandse landschap van dichtbij, in alle rust laten ervaren. Er zijn al meer dan veertig paden in de provincies Utrecht en Gelderland. Dus eh, vort met de geit en aan de wandel.

Contactgegevens

Klompenpaden
Landschap Erfgoed Utrecht
Landschapsbeheer Gelderland

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zwijmelbioscoop

Op papier is een bioscoop een geweldige plek voor een knusse ervaring met je geliefde. Als je de telefoongesprekken, het popcorngeknabbel en gepraat van andere bezoekers kunt negeren. Serena kent een bios waar het gegarandeerd romantisch is.

Sociale machine

We moeten niet zo individualistisch doen, want samen is ’t veel leuker! Samen kletsen, samen werken, samen borduren. 

Creatieve inspiratie op doen

Soms vind je inspiratie al bij je eigen voordeur - bijvoorbeeld als een lieveheersbeestje de lente aankondigt op je deurmat - en soms moet je er wat harder naar zoeken. Lisa tipt een hoop craft-events en een reeks magazines waarin zij graag naar moois snuffelt.

De Kas eet & kweekplek

Aan de rand van Utrecht city doen de mensen van De Kas Eet & Kweekplek enorm hun best om voor jou de lekkerste groenten te telen. Helemaal van het seizoen, 100% voorzien van tender, love en care.