Klompenpad

Lekker wandelen door Utrecht of Gelderland

Keuze uit meer dan 40 paden

Geen zorgen, deze route is ook geweldig zonder van die houten blaarmachines aan je voeten. Het is natuurlijk wel het leukst als je de klompenwandeling geheel in stijl maakt. De klompenpaden zijn onverharde wegen door het boerenland die je het Nederlandse landschap van dichtbij, in alle rust laten ervaren. Er zijn al meer dan veertig paden in de provincies Utrecht en Gelderland. Dus eh, vort met de geit en aan de wandel.

Contactgegevens

Klompenpaden
Landschap Erfgoed Utrecht
Landschapsbeheer Gelderland

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Familie, familie, familie

Heerlijk met je gezin op avontuur: er is toch niets beters dan dat? Toch hoef je niet altijd even ver van huis om het op te zoeken. Zo haal je het avontuur naar jou toe.

Luxe Lunch Express

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.

Uitjes met kids in regio Amsterdam

Jeroen vindt het superleuk om tijd met zijn twee dochtertjes door te brengen. Vertel op, waar neem jij je dochters mee naartoe?

Lopen door Amsterdam

Van onze vrienden van Ctaste komt nu een nieuwe ervaring die je meegemaakt moet hebben: CtheCity.