Klompenpad

Lekker wandelen door Utrecht of Gelderland

Keuze uit meer dan 40 paden

Geen zorgen, deze route is ook geweldig zonder van die houten blaarmachines aan je voeten. Het is natuurlijk wel het leukst als je de klompenwandeling geheel in stijl maakt. De klompenpaden zijn onverharde wegen door het boerenland die je het Nederlandse landschap van dichtbij, in alle rust laten ervaren. Er zijn al meer dan veertig paden in de provincies Utrecht en Gelderland. Dus eh, vort met de geit en aan de wandel.

Contactgegevens

Klompenpaden
Landschap Erfgoed Utrecht
Landschapsbeheer Gelderland

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Samen aan de bubbels

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een romantisch avondje met z’n tweetjes wilt vieren: champagne maakt het feest altijd compleet.

Vlieg op!

De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen.

Fiets door de savanne van de Veluwe

Een rondje fietsen samen met je geliefde. Dat kan in de zomer, maar ook in de winter! Extra romantisch doe je dat in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wie weet spotten jullie tijdens het ommetje fietsen zelfs edelherten, wilde zwijnen, dassen, vossen, en/of mouflons! Dat maakt je date nog nét een stukje spannender.

Golf in een neon jungle

Golf boring? Dan ben je zeker nog nooit in Glowgolf geweest.