Koorddansen voor iedereen

Goed voor lichaam en geest

Balanceren op een slackline

Slacklinen is hot. Mocht je niet weten wat het is: het is simpel gezegd balanceren op een band tussen twee dingen. Je ziet het vaak in parken maar het kan dus nu echt overal. Je kunt er clinics voor volgen om een beetje goed voor de dag te komen. En je kunt het ook gewoon in je eigen tuin of woonkamer doen mits je er een beetje de ruimte voor hebt. De banden kun je in een beetje goeie sportwinkel gewoon kopen. Balanceren op een slackline vraagt om concentratie, coördinatie en balans. Je traint er alle spieren van je lichaam mee en daarnaast schijnt het enorm bevorderlijk te zijn voor innerlijke rust. Wij zeggen: win-win!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

In 't Ongewisse

Je wilt iets leuks doen. Maar wát in vredesnaam? In ’t Ongewisse zoekt het graag voor je uit. Maar dan blijft het wel een verrassing tot op de dag zelf!

De ideale vakantiedag van Vivian

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Vivian zou doen!

Gijs en vrije tijd

Het lijkt wel of Leuk Mens Gijs bijna geen vrije tijd meer heeft met al die Leuke bedrijfjes die hij begint. Maar een mens moet toch ook af en toe kunnen relaxen… Hoe zit dat dan, Gijs? 

Handige buren

Heb je een gat in je lievelingstrui, doet je iPhone raar of heb je gewoon een lekke band? De superhandige site repareer.com brengt mensen met kapotte spullen en handige buren met reparatietalent bij elkaar.