Zij een nachtje, jullie een nachtje

Gratis op romantische weekendtrip

Nightswapping

Zijn jullie een reislustig koppel? En hebben jullie een logeerkamer of kunnen jullie af en toe jullie huis uit? Dan is Nightswapping het helemaal. Het werkt supersimpel: door je logeerkamer of huis beschikbaar te stellen bouw je per nacht dat je mensen ontvangt een nacht ergens anders op. En dat ergens anders kan echt overal zijn: van Zuid-Oost Azië tot Zierikzee. De community van Nightswapping bestaat inmiddels uit 110.000 leden uit 160 landen. Zo kan het dus zijn dat je van over de hele wereld gasten ontvangt en daarvoor dus gratis op een romantische vakantie of weekendtrip kan gaan. Doen!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het leven van Sunny

Waar haalt Sunny Bergman haar inspiratie vandaan en wat wil deze getalenteerde documentairemaakster en schrijfster bereiken? Daar hebben wij het antwoord op!

Trouwen op een schip

Hoe gaaf is het om dobberend je Ja-woord te geven? Dat kan op de Willem Barentsz, een prachtig schip met spierwitte romp en sfeervolle teakhouten interieur. Het is de perfecte locatie voor een bruiloft groot of klein, van huwelijksceremonie, diner tot trouwfeest, alles kan aan boord. 

Voorlezen op afstand

Het is traditie: een verhaaltje voor het slapengaan. Maar wat als je even niet thuis bent, of als opa en oma aan de andere kant van het land een keertje willen voorlezen?

Utrecht als één groot speelveld

Wil je op een bijzondere manier Utrecht verkennen?