Zij een nachtje, jullie een nachtje

Gratis op romantische weekendtrip

Nightswapping

Zijn jullie een reislustig koppel? En hebben jullie een logeerkamer of kunnen jullie af en toe jullie huis uit? Dan is Nightswapping het helemaal. Het werkt supersimpel: door je logeerkamer of huis beschikbaar te stellen bouw je per nacht dat je mensen ontvangt een nacht ergens anders op. En dat ergens anders kan echt overal zijn: van Zuid-Oost Azië tot Zierikzee. De community van Nightswapping bestaat inmiddels uit 110.000 leden uit 160 landen. Zo kan het dus zijn dat je van over de hele wereld gasten ontvangt en daarvoor dus gratis op een romantische vakantie of weekendtrip kan gaan. Doen!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kruip de tv in

Als je je aanmeldt op deze toffe website hoef je nooit meer zelf op zoek te gaan naar een leuk programma om bij te wonen, publiek-gezocht houdt je dan vanzelf op de hoogte van de leukste en nieuwste televisieprogramma’s.

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.

Buurjongens in je tuin

Heb jij een tuin? Dan heb je vast ook een schutting. Maar: is dat wel een beetje een gezellige schutting?

Cursus partnermassage

Voel niet langer zonder doel en leer de basis van het masseren tijdens een cursus partnermassage...