Zij een nachtje, jullie een nachtje

Gratis op romantische weekendtrip

Nightswapping

Zijn jullie een reislustig koppel? En hebben jullie een logeerkamer of kunnen jullie af en toe jullie huis uit? Dan is Nightswapping het helemaal. Het werkt supersimpel: door je logeerkamer of huis beschikbaar te stellen bouw je per nacht dat je mensen ontvangt een nacht ergens anders op. En dat ergens anders kan echt overal zijn: van Zuid-Oost Azië tot Zierikzee. De community van Nightswapping bestaat inmiddels uit 110.000 leden uit 160 landen. Zo kan het dus zijn dat je van over de hele wereld gasten ontvangt en daarvoor dus gratis op een romantische vakantie of weekendtrip kan gaan. Doen!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Magneet Festival

Als íemand het nachtleven in Nederland op haar duimpje kent, dan is het DJ Isis wel. Dus als je dan benieuwd bent naar een tof, spannend nieuw initiatief, dan kun je dat het beste aan deze voormalige nachtburgemeester vragen. Toch, Isis?

Jurkjes kopen, jurkjes maken

Wat heb je nou écht nodig voor een romantisch avondje uit? Juist, een eenvoudig maar perfect zittend jurkje. Trudy van ZOOK weet wel waar je die haalt.

Nooit meer slechte foto ’s

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit. 

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!