Deze winkels zijn stylish verantwoord

Online shoppen telt ook mee

Tips van Styled by Chris

Als je íémand kunt vertrouwen op het gebied van mode, is het Chris wel. Dit zijn haar Leukste tips:

“Ik shop vrij veel online. Dit is snel en vooral makkelijk. Toch bekijk ik de kleding liever in de winkel zelf. Hierdoor kan ik beter kijken naar de pasvorm en de stoffen echt voelen. Dit zijn mijn favoriete online en offline shops.”

1)    Little Soho (online)
2)    Zara (alleen in de winkel) 
3)    Ventidue (De Meent Rotterdam centrum) 
4)    Zalando (online) 
5)    LOF Fashion Boutique (Rotterdam Kralingen) 

“Voor Milan ben ik trouwens al veel gaan shoppen toen hij nog warm in mijn buik zat ;-) De tofste items die ik voor hem heb gevonden, zijn z’n baby Timberlands en blauwe All Stars.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Meneer Paprika

Bij Meneer Paprika in Haarlem is het altijd een vrolijke boel. Deze speelgoed-annex-koffietent-annex-shop-in-shop staat namelijk propvol fijne spulletjes. 

Kunst aan je voeten

‘Schoenen voor mannen die gezien willen worden’! Met een uniek paar schoenen van Custom Comfort moet dit helemaal goed komen. De schoenen hebben een Italiaans uiterlijk en zijn bekleed met een prachtige print op leer. 

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.

Interieurinspiratie? Oh Marie!

Op zoek naar leuke, betaalbare styling- en interieurtips? Leuk Mens Diana van Ewijk is fan van Oh Marie!, een website die je onwijs inspireert.