Moeder in de Maasstad

Favo plekjes van Leuk Mens Christel

Met en zonder kinderen

Christel vermaakt zich wel, daar in Rotterdam. Wat zijn volgens haar de Leukste Rotterdamse hotspots?
“In Rotterdam heb je veel hippe en leuke tentjes waar je met vrienden of met kids naartoe kunt gaan. Dit is mijn selectie.”

Hopper (Rotterdam centrum)
“Voor de beste koffie van Nederland moet je hier zijn! Urban look & feel en kidsproof. Boven is er een leuke kinderhoek.” 

Tuin van de Vier Windstreken (Rotterdam Kralingen)
“Aan de Kralingse Plas. Op het heerlijke zonneterras is het echt genieten van een lunch met Milan naast mij in de wagen.”

Happy Italy (Rotterdam centrum)
“Voor een snelle en hele lekkere hap moet je hier zijn! Pasta’s en pizza’s voor een klein prijsje. Snelle bediening en goede service. Beneden is een grote ballenbak voor de kids.” 

NRCafe (Witte de Withstraat Rotterdam)
“Leuke plek een borrel of avond uit met je vrienden.”  http://nieuwrotterdamscafe.nl/

Level (Pannekoekstraat Rotterdam)
“Voor de beste cocktails in town moet je hier zijn.” 

Strandclub Doen! Scheveningen
“Fantastische strandclub. Voor het echte vakantie gevoel.”  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een heerlijke dagje Terschelling

Als je Miss Lipgloss volgt, weet je dat ze gróót fan is van Terschelling. En terecht, je kunt er ook heel veel leuke dingen doen. Op een dag waarop geld en tijd niet telt, gaat Cynthia dan ook niet zo ver van huis. Vertel op, Cynthia, wat doe jij op jouw Leukste dag?

Niet zomaar een weekendje weg

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Soundtrackcity

Hoe leuk is dit: een wandeling maken door een fijne stad als Amsterdam, Rotterdam of Istanbul met op je mp3-speler de soundtrack van de stad. 

Café als achtergrondmuziekje

Waarom je in een koffietentje altijd zoveel goede ideeën krijgt? Wetenschappers zijn het erover eens: het is niet de goede koffie, de geur van versgebakken taart of de gezelligheid, maar het geluid van pratende mensen.