Moeder in de Maasstad

Favo plekjes van Leuk Mens Christel

Met en zonder kinderen

Christel vermaakt zich wel, daar in Rotterdam. Wat zijn volgens haar de Leukste Rotterdamse hotspots?
“In Rotterdam heb je veel hippe en leuke tentjes waar je met vrienden of met kids naartoe kunt gaan. Dit is mijn selectie.”

Hopper (Rotterdam centrum)
“Voor de beste koffie van Nederland moet je hier zijn! Urban look & feel en kidsproof. Boven is er een leuke kinderhoek.” 

Tuin van de Vier Windstreken (Rotterdam Kralingen)
“Aan de Kralingse Plas. Op het heerlijke zonneterras is het echt genieten van een lunch met Milan naast mij in de wagen.”

Happy Italy (Rotterdam centrum)
“Voor een snelle en hele lekkere hap moet je hier zijn! Pasta’s en pizza’s voor een klein prijsje. Snelle bediening en goede service. Beneden is een grote ballenbak voor de kids.” 

NRCafe (Witte de Withstraat Rotterdam)
“Leuke plek een borrel of avond uit met je vrienden.”  http://nieuwrotterdamscafe.nl/

Level (Pannekoekstraat Rotterdam)
“Voor de beste cocktails in town moet je hier zijn.” 

Strandclub Doen! Scheveningen
“Fantastische strandclub. Voor het echte vakantie gevoel.”  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Veganistische musthaves

Laura's favorieten? Koolzaadolie die naar gesmolten boter smaakt, bijvoorbeeld. Of voedingsgist, waarmee je moeiteloos Parmezaanse kaas vervangt. Allemaal heerlijkheden waarmee je waarschijnlijk niet in aanraking was gekomen als je je nooit aan die veganistische keuken gewaagd had.

Arta la Tarta

Er zijn maar weinige mensen die niet houden van een lekker stukje taart. Maar zo’n taart is nog veel leuker als het er een beetje mooi uitziet.

Niet zomaar een weekendje weg

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.