Moeder in de Maasstad

Favo plekjes van Leuk Mens Christel

Met en zonder kinderen

Christel vermaakt zich wel, daar in Rotterdam. Wat zijn volgens haar de Leukste Rotterdamse hotspots?
“In Rotterdam heb je veel hippe en leuke tentjes waar je met vrienden of met kids naartoe kunt gaan. Dit is mijn selectie.”

Hopper (Rotterdam centrum)
“Voor de beste koffie van Nederland moet je hier zijn! Urban look & feel en kidsproof. Boven is er een leuke kinderhoek.” 

Tuin van de Vier Windstreken (Rotterdam Kralingen)
“Aan de Kralingse Plas. Op het heerlijke zonneterras is het echt genieten van een lunch met Milan naast mij in de wagen.”

Happy Italy (Rotterdam centrum)
“Voor een snelle en hele lekkere hap moet je hier zijn! Pasta’s en pizza’s voor een klein prijsje. Snelle bediening en goede service. Beneden is een grote ballenbak voor de kids.” 

NRCafe (Witte de Withstraat Rotterdam)
“Leuke plek een borrel of avond uit met je vrienden.”  http://nieuwrotterdamscafe.nl/

Level (Pannekoekstraat Rotterdam)
“Voor de beste cocktails in town moet je hier zijn.” 

Strandclub Doen! Scheveningen
“Fantastische strandclub. Voor het echte vakantie gevoel.”  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Onbedoeld kindvriendelijk uit eten

Restaurants die speciaal rekening houden met kinderen zijn zelden prettig voor ouders. Dat kan anders weet Debby. En leuker.

Een feestelijke taart

Voor feestelijke gelegenheden pak je groots uit in de keuken. Zo ook met Pasen natuurlijk, want na het eten van al die chocolade eitjes heb je ook wel zin in iets anders.. In deze vrolijke paastaart bijvoorbeeld!

Lof der Zoetheid

Moeder en dochter Anastasia en Elena de Ruyter houden van mooi én lekker eten. Want, zo zegt Anastasia: ‘Het leven is te kort om vies te eten’.

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.