Panorama Rail Restaurant

Iedere kilometer een ander panorama

Dineren in de trein

Mocht je denken dat je in de trein alleen stroopwafels kunt eten, dan heb je het mis. Vanaf 21 augustus kun je nu elke zaterdagavond een rondje Randstad (vanaf Amsterdam CS) maken terwijl je geniet van viergangendiner. Sterrenchef Edwin Soumang van One uit Roermond stelt de menu's samen, die in de keuken aan boord van de trein worden bereid.

De trein is een historisch model. Hij was ooit in gebruik bij de Trans Europ Express, die vanaf 1957 vanuit Hoek van Holland naar Milaan en Geneve reed. In 1962 kreeg de trein panoramawagons, die nu zijn omgebouwd voor het restaurant. In de eerste klas wagon kunnen 78 gasten dineren.

www.panoramarail.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hofjesroute

In de oude volksbuurt van Amsterdam zijn er nog veel verstopte stukjes wijk. Loop tijdens de hofjesroute door de Jordaan langs 24 mooie, maar vergeten hofjes. 

Fit de zomer door

Iedereen wil er wel fit uitzien, maar eten is zó lekker en sporten niet altijd even leuk.

Iedereen welkom! Bij Pakhuis

Het Pakhuis in Arnhem is een gezellige plek in Arnhem waar iedereen welkom is, waar het altijd warm is en waar de koffie pruttelt.

Cinema Culinair

Leuk Mens Harold weet wel hoe je mensen vermaakt. Met Cinema Culinair was een avondje bioscoop namelijk nog nooit zo leuk! Hij vertelt hier waarom.