Speeltuin RavotAapia

Ouwehands Dierenpark

Klimmen, glijden en ontdekken

Hier bij Leukedingendoen zijn we geen fan van grote overdekte speeltuinen. Alsof de natuur in de buurt niet genoeg leuks te bieden heeft. Toch klinkt deze tip van Hannelore wel erg leuk...

“Laatst waren we in Ouwehands Dierenpark. Maar de interesse van mijn dochtertje ging vooral uit naar de enorme speeltuin. RavotAapia heet dat en kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen, glijden en van alles ontdekken. Ook in er een speelgedeelte met veel waterpartijen, erg spannend natuurlijk.”

Onverschrokken
“Mijn dochtertje ging overal op en in, ook al was ze daar officieel nog een paar jaar te jong voor. Onverschrokken is ze en ik sta daar naast te stressen in de hoop haar op te kunnen vangen. Is niet nodig, maar ja, je doet het toch. Rustig wat drinken is er niet bij, maar dat komt wel over een paar jaar, ik denk dat kinderen vanaf een jaar of zes heerlijk hun eigen gang kunnen gaan.”

Leuker dan aapies kijken
“Juul vond de twee speeltuinen in de dierentuin zelfs zo leuk, dat ze het kijken naar dieren maar een hinderlijke onderbreking vond. Maar daar hoorden we meer ouders over discussiëren met hun kroost, dus ze hebben die speeltuinen echt te leuk gemaakt.”

Contactgegevens

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111, Rhenen
T: (0317) 650 200 
info@ouwehand.nl 

Website

RavotAapia 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hofjesroute

In de oude volksbuurt van Amsterdam zijn er nog veel verstopte stukjes wijk. Loop tijdens de hofjesroute door de Jordaan langs 24 mooie, maar vergeten hofjes. 

De droomdag van Mitchell

Leuk Mens Mitchell vertelt hoe zijn perfecte dag eruit ziet. En dat doet hij natuurlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geheel in stijl en in een strakke planning.

De Leukste dag van Eric

Duidelijk iemand die niet graag stil zit en altijd blijft leren, die Eric! Wij stelden hem de vraag: wat zou je doen als je al het geld en tijd van de wereld zou hebben? Zijn antwoord daarop was het volgende:

Lelijke groeten uit…

Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen tijdens je vakantie? Zoek voor het thuisfront dan naar de lelijkste vakantiekaart. Ooit.