Speeltuin RavotAapia

Ouwehands Dierenpark

Klimmen, glijden en ontdekken

Hier bij Leukedingendoen zijn we geen fan van grote overdekte speeltuinen. Alsof de natuur in de buurt niet genoeg leuks te bieden heeft. Toch klinkt deze tip van Hannelore wel erg leuk...

“Laatst waren we in Ouwehands Dierenpark. Maar de interesse van mijn dochtertje ging vooral uit naar de enorme speeltuin. RavotAapia heet dat en kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen, glijden en van alles ontdekken. Ook in er een speelgedeelte met veel waterpartijen, erg spannend natuurlijk.”

Onverschrokken
“Mijn dochtertje ging overal op en in, ook al was ze daar officieel nog een paar jaar te jong voor. Onverschrokken is ze en ik sta daar naast te stressen in de hoop haar op te kunnen vangen. Is niet nodig, maar ja, je doet het toch. Rustig wat drinken is er niet bij, maar dat komt wel over een paar jaar, ik denk dat kinderen vanaf een jaar of zes heerlijk hun eigen gang kunnen gaan.”

Leuker dan aapies kijken
“Juul vond de twee speeltuinen in de dierentuin zelfs zo leuk, dat ze het kijken naar dieren maar een hinderlijke onderbreking vond. Maar daar hoorden we meer ouders over discussiëren met hun kroost, dus ze hebben die speeltuinen echt te leuk gemaakt.”

Contactgegevens

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111, Rhenen
T: (0317) 650 200 
info@ouwehand.nl 

Website

RavotAapia 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op naar het klimbos

Kinderen bársten van de energie en in het Klimbos kunnen ze zich even goed uitleven. 

Help! Ik zoek een baan

Solliciteren betekent schrijven, schrijven, schrijven. Jammer genoeg horen daar afwijzingen bij. Linda van Droombaan.net biedt het medicijn.

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.

Stuntrijden voor 1 dag

In actiefilms zie je om de haverklap stoere waaghalspraktijken in en met auto’s. Wil je dat zelf ook een keer meemaken? Word dan stuntrijder voor 1 dag!