Speeltuin RavotAapia

Ouwehands Dierenpark

Klimmen, glijden en ontdekken

Hier bij Leukedingendoen zijn we geen fan van grote overdekte speeltuinen. Alsof de natuur in de buurt niet genoeg leuks te bieden heeft. Toch klinkt deze tip van Hannelore wel erg leuk...

“Laatst waren we in Ouwehands Dierenpark. Maar de interesse van mijn dochtertje ging vooral uit naar de enorme speeltuin. RavotAapia heet dat en kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen, glijden en van alles ontdekken. Ook in er een speelgedeelte met veel waterpartijen, erg spannend natuurlijk.”

Onverschrokken
“Mijn dochtertje ging overal op en in, ook al was ze daar officieel nog een paar jaar te jong voor. Onverschrokken is ze en ik sta daar naast te stressen in de hoop haar op te kunnen vangen. Is niet nodig, maar ja, je doet het toch. Rustig wat drinken is er niet bij, maar dat komt wel over een paar jaar, ik denk dat kinderen vanaf een jaar of zes heerlijk hun eigen gang kunnen gaan.”

Leuker dan aapies kijken
“Juul vond de twee speeltuinen in de dierentuin zelfs zo leuk, dat ze het kijken naar dieren maar een hinderlijke onderbreking vond. Maar daar hoorden we meer ouders over discussiëren met hun kroost, dus ze hebben die speeltuinen echt te leuk gemaakt.”

Contactgegevens

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111, Rhenen
T: (0317) 650 200 
info@ouwehand.nl 

Website

RavotAapia 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Op excursie naar Rottumeroog

Hoe vaak betreed je tegenwoordig nog een terrein dat volledig onbewoond is? Toch is er een plek in ons kleine en volgepakte land waar niemand vertoeft, namelijk het waddeneiland Rottumeroog. 

De Leukste kerst van Henriette

"Naast dat we samen de buffettafel opmaken met al het lekkers, spelen we altijd een kaart- en/of dobbelspelletje mét oma."

De vijf leukste tijdelijke ijsbanen

Eén van de leukste dingen van de winter is dat in heel veel steden tijdelijke kunstijsbanen worden neergelegd. Tel daar al die gezellige lichtjes, kerstsfeer, warme chocomel en glühwein bij op en december kan wat ons betreft niet meer stuk. Dit zijn de leukste steden om deze winter te gaan schaatsen!