Speeltuin RavotAapia

Ouwehands Dierenpark

Klimmen, glijden en ontdekken

Hier bij Leukedingendoen zijn we geen fan van grote overdekte speeltuinen. Alsof de natuur in de buurt niet genoeg leuks te bieden heeft. Toch klinkt deze tip van Hannelore wel erg leuk...

“Laatst waren we in Ouwehands Dierenpark. Maar de interesse van mijn dochtertje ging vooral uit naar de enorme speeltuin. RavotAapia heet dat en kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen, glijden en van alles ontdekken. Ook in er een speelgedeelte met veel waterpartijen, erg spannend natuurlijk.”

Onverschrokken
“Mijn dochtertje ging overal op en in, ook al was ze daar officieel nog een paar jaar te jong voor. Onverschrokken is ze en ik sta daar naast te stressen in de hoop haar op te kunnen vangen. Is niet nodig, maar ja, je doet het toch. Rustig wat drinken is er niet bij, maar dat komt wel over een paar jaar, ik denk dat kinderen vanaf een jaar of zes heerlijk hun eigen gang kunnen gaan.”

Leuker dan aapies kijken
“Juul vond de twee speeltuinen in de dierentuin zelfs zo leuk, dat ze het kijken naar dieren maar een hinderlijke onderbreking vond. Maar daar hoorden we meer ouders over discussiëren met hun kroost, dus ze hebben die speeltuinen echt te leuk gemaakt.”

Contactgegevens

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111, Rhenen
T: (0317) 650 200 
info@ouwehand.nl 

Website

RavotAapia 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker wild braden

We houden zéker van groenten en van tofu en andere vleesloze ingrediënten. Maar toegegeven: af en toe een mooi stukje vlees op je bord is ook lekker. Wild vlees, dit keer. Want iedereen weet: als de griepgolf begint aan te trekken, is het seizoen van hert en haas ook begonnen. 

1001 nachtjes slapen

Slapen in een voormalig badhuis doe je bij Badhu in Utrecht. Een klein en romantisch hotel met acht tweepersoonskamers, stuk voor stuk ingericht met een flinke Arabische touch.

Kliekjeskerst

Wat móét je met die restjes aardappelpuree, stukjes kalkoen, stoofpeertjes en worteltjes? Drie tips!

Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en twinkelen duizenden lampjes in het donke