Een fotomuur zonder gedoe

Fotootje, fotootje, aan de muur

Gaatjes boren niet nodig

Wie wil nou niet zo’n gezellige muur vol fotolijstjes met kiekjes van vrienden, reizen, baby’s en geinige spreuken. Het is alleen wel een gevalletje passen en meten. Bovendien moet je voor ieder lijstje een gaatje boren. Dat kan handiger!

We kwamen Ogu http://www.ogu.nu/ tegen: een slim systeem dat werkt met een frame. Zo hang je je foto’s in een keer recht. Je kiest zelf de vlakverdeling en wat er op de foto’s moet komen natuurlijk. De foto’s worden geprint op 100% recyclebaar karton, dat je rechtstreeks op de muur kunt plakken. Geen gaten, wel superstrak muurtje met je fijnste herinneringen. Mocht je geen inspiratie hebben: er zijn ook kant-en-klare Ogu’s in verschillende thema’s. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Culinaire Pinterest Top 3

Voor een beetje culinaire inspiratie kun je een kookboek openslaan, maar je kunt ook online je hongerige hart ophalen. Op Pinterest hebben zich een aantal inspirerende, actieve culibloggers verzameld waaronder… onze eigen Monique!

De eerste date

We vroegen Marlous naar haar ergste date ooit, hoe is die verlopen? En wat moet je juist wél doen om een date te laten slagen?

Mira Ahles leest deze kinderboeken

Klassieke en nieuwe Nederlandstalige kinderboeken. Getipt door Leuk Mens Mira Ahles.

Foto der liefde

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond.