Een fotomuur zonder gedoe

Fotootje, fotootje, aan de muur

Gaatjes boren niet nodig

Wie wil nou niet zo’n gezellige muur vol fotolijstjes met kiekjes van vrienden, reizen, baby’s en geinige spreuken. Het is alleen wel een gevalletje passen en meten. Bovendien moet je voor ieder lijstje een gaatje boren. Dat kan handiger!

We kwamen Ogu http://www.ogu.nu/ tegen: een slim systeem dat werkt met een frame. Zo hang je je foto’s in een keer recht. Je kiest zelf de vlakverdeling en wat er op de foto’s moet komen natuurlijk. De foto’s worden geprint op 100% recyclebaar karton, dat je rechtstreeks op de muur kunt plakken. Geen gaten, wel superstrak muurtje met je fijnste herinneringen. Mocht je geen inspiratie hebben: er zijn ook kant-en-klare Ogu’s in verschillende thema’s. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fruit plukken bij de Olmenhorst

Midden in de Randstad je eigen appels en peren plukken. Bij De Olmenhorst in Lisserbroek betaal je alleen het fruit dat je plukt. En het is nog biologische verantwoord ook.

Wow: 16 miljoen kleuren in 1 pen

Jouw lievelingskleur is voortaan niet meer beperkt tot groen, paars of geel. Neen, met de Scribble kan je namelijk ook gaan voor de kleur van je favoriete mok, de blaadjes van de eik in je tuin of voor de pioenrozen in de vensterbank.

Aziatisch eten uit alle windstreken

Heerlijke Aziatische gerechtjes om te delen in een interieur om op te eten: een bezoek aan LE:EN vergeet je niet snel.

Schuilt er een koffiekunstenaar in jou?

Ben je die Senseo-koffie ook zo zat? Dan wordt ’t tijd om zelf die overheerlijke espresso, latte en cappuccino te gaan brouwen.