Een heerlijke dagje Terschelling

Na een ontbijt in Zwolle

De Leukste dag van Cynthia

Als je Miss Lipgloss volgt, weet je dat ze gróót fan is van Terschelling. En terecht, je kunt er ook heel veel leuke dingen doen. Op een dag waarop geld en tijd niet telt, gaat Cynthia dan ook niet zo ver van huis. Vertel op, Cynthia, wat doe jij op jouw Leukste dag?

Dan gaan we 's ochtends eerst ontbijten bij Librije's Hotel in Zwolle. Daarna nemen we een helikopter naar Terschelling. Daar maken we een lange strandwandeling bij Midsland Aan Zee. Rond lunchtijd gaan we bij De Walvis zitten om van het uitzicht te genieten. 's Middags genieten we van de zon bij een strandpaviljoen met een wijntje, of we halen wat lekkers om bij ons eigen huis van te genieten. We reserveren voor 's avonds een tafeltje bij Caracol, ons favoriete restaurant waar we de hele avond in de watten worden gelegd met heerlijk eten van het eiland en de lekkerste wijnen. 's Avonds slapen we in ons eigen huisje, de beste plek op het eiland.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

I am a foodie

Eerlijk over voedsel: dat is het motto van de blog I am a foodie.

De Leukste dag van Jeroen

Stel: je hebt een dag lang álle tijd en geld van de wereld en je mag helemaal zelf weten wat je met je dag gaat doen. Wat staat er dan op het programma? Jeroen zou het wel weten!

Kokkerellen voor zijn lief

Als Bas een romantische avond heeft met zijn vriendin Julie, weet hij precies wat hij moet doen om haar gelukkig te maken. Heerlijke mosselen en heerlijke wijn. Genieten dus. 

Hapjes voor jong en oud

Leuk Mens Natascha heeft 2 kinderen en werkt daarnaast hard aan haar website Flavourites.com. Vertel eens Natascha, wat staat er thuis bij jou op het menu?