Een heerlijke dagje Terschelling

Na een ontbijt in Zwolle

De Leukste dag van Cynthia

Als je Miss Lipgloss volgt, weet je dat ze gróót fan is van Terschelling. En terecht, je kunt er ook heel veel leuke dingen doen. Op een dag waarop geld en tijd niet telt, gaat Cynthia dan ook niet zo ver van huis. Vertel op, Cynthia, wat doe jij op jouw Leukste dag?

Dan gaan we 's ochtends eerst ontbijten bij Librije's Hotel in Zwolle. Daarna nemen we een helikopter naar Terschelling. Daar maken we een lange strandwandeling bij Midsland Aan Zee. Rond lunchtijd gaan we bij De Walvis zitten om van het uitzicht te genieten. 's Middags genieten we van de zon bij een strandpaviljoen met een wijntje, of we halen wat lekkers om bij ons eigen huis van te genieten. We reserveren voor 's avonds een tafeltje bij Caracol, ons favoriete restaurant waar we de hele avond in de watten worden gelegd met heerlijk eten van het eiland en de lekkerste wijnen. 's Avonds slapen we in ons eigen huisje, de beste plek op het eiland.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Smullen op z’n Frans

Je hebt lekker, lekker en très lekker! Die laatste is absoluut van toepassing op patisserie Petit Gâteau in Amsterdam.

Op stap in Rotterdam

Leuk Mens Wendy is een drukke dame die hard werkt. Maar soms is het tijd voor ontspanning. Wat doe jij in je vrije tijd, Wendy?

Pannenkoeken van Oma

Voor Nationale Pannenkoekendag gingen wij op zoek naar het lekkerste pannenkoekenrecept dat we kennen. Dit is het recept van de pannenkoeken van de oma van Maxime, stagiaire bij Leukedingendoen.

Pasta in je kerstboom

Hoewel je Cake Boss-achtige taarttaferelen ook best knutselen mag noemen, houdt Loes het liever bij de droge ingrediënten. Daar kun je namelijk ook iets heel moois van maken. Koken kan altijd achteraf nog…