Een heerlijke dagje Terschelling

Na een ontbijt in Zwolle

De Leukste dag van Cynthia

Als je Miss Lipgloss volgt, weet je dat ze gróót fan is van Terschelling. En terecht, je kunt er ook heel veel leuke dingen doen. Op een dag waarop geld en tijd niet telt, gaat Cynthia dan ook niet zo ver van huis. Vertel op, Cynthia, wat doe jij op jouw Leukste dag?

Dan gaan we 's ochtends eerst ontbijten bij Librije's Hotel in Zwolle. Daarna nemen we een helikopter naar Terschelling. Daar maken we een lange strandwandeling bij Midsland Aan Zee. Rond lunchtijd gaan we bij De Walvis zitten om van het uitzicht te genieten. 's Middags genieten we van de zon bij een strandpaviljoen met een wijntje, of we halen wat lekkers om bij ons eigen huis van te genieten. We reserveren voor 's avonds een tafeltje bij Caracol, ons favoriete restaurant waar we de hele avond in de watten worden gelegd met heerlijk eten van het eiland en de lekkerste wijnen. 's Avonds slapen we in ons eigen huisje, de beste plek op het eiland.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vlieg op!

De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen.

Aardbeienland

Zelf je aardbeien plukken in Aardbeienland. Er is ook een aardbeienmuseum en je krijgt culinaire aardbeientips. Smullen maar.

Hele dag ontbijten in Rotterdam

Zaterdag, 12.43 uur. Jij wordt wakker met een lege maag, dito voorraadkast en trek in een stevig ontbijt om je kater te voeren. Maar waar moet je in vredesnaam naartoe? 

Water uit een vlesje

Goed drinken is belangrijk. Helemaal als je actief bezig bent. Water is de beste én goedkoopste oplossing.