Een heerlijke dagje Terschelling

Na een ontbijt in Zwolle

De Leukste dag van Cynthia

Als je Miss Lipgloss volgt, weet je dat ze gróót fan is van Terschelling. En terecht, je kunt er ook heel veel leuke dingen doen. Op een dag waarop geld en tijd niet telt, gaat Cynthia dan ook niet zo ver van huis. Vertel op, Cynthia, wat doe jij op jouw Leukste dag?

Dan gaan we 's ochtends eerst ontbijten bij Librije's Hotel in Zwolle. Daarna nemen we een helikopter naar Terschelling. Daar maken we een lange strandwandeling bij Midsland Aan Zee. Rond lunchtijd gaan we bij De Walvis zitten om van het uitzicht te genieten. 's Middags genieten we van de zon bij een strandpaviljoen met een wijntje, of we halen wat lekkers om bij ons eigen huis van te genieten. We reserveren voor 's avonds een tafeltje bij Caracol, ons favoriete restaurant waar we de hele avond in de watten worden gelegd met heerlijk eten van het eiland en de lekkerste wijnen. 's Avonds slapen we in ons eigen huisje, de beste plek op het eiland.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe maak je een romantisch diner?

Kelly heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Wat begon met bloggen over eten, mondde uit in haar eigen bedrijf GoodFoodLove

Eetcafé Te Koop

Bij eetcafé Te Koop aan de Biltstraat in Utrecht (‘koop ik!’) eet je niet alleen een bordje met liefde gemaakt eten, maar kun je meteen de hele inboedel mee naar huis nemen.

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!