Tijd voor elkaar moet je maken

Want tijd heb je niet zomaar

Zo vaak mogelijk samen weg

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen.

We hebben allebei een drukke baan, dus doordeweeks zien we elkaar niet altijd veel. Daarom maken we heel bewust tijd voor elkaar. Door tenminste een avond in de week lekker uit eten te gaan, of spontaan een weekendje weg te boeken. Omdat ik altijd met mijn bedrijf bezig ben, gaan we elk kwartaal minimaal anderhalve week samen op vakantie.”

En hoe maak je je dan op voor zo’n romantisch uitje?
“Als ik met mijn vriend uitga, ga ik het liefst voor een naturelle look, dat vindt hij het mooiste. Ik draag wel al mijn make-up, maar ik ga voor bruintinten op mijn ogen, een mooie glans op mijn wangen en geen lipstick of -gloss.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pssst... Ga je mee fluisteren?

Als je elkaar eens diep in de ogen wil kijken, doe je dat natuurlijk het best in een romantische setting.

Met een Vespa door de heuvels

Toscane is geweldig. Met die prachtige heuvels, dat heerlijk eten, die gesoigneerde bewoners en al die flitsende Vespa’s. 

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Mooi slapen in de Piushaven

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie