Tijd voor elkaar moet je maken

Want tijd heb je niet zomaar

Zo vaak mogelijk samen weg

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen.

We hebben allebei een drukke baan, dus doordeweeks zien we elkaar niet altijd veel. Daarom maken we heel bewust tijd voor elkaar. Door tenminste een avond in de week lekker uit eten te gaan, of spontaan een weekendje weg te boeken. Omdat ik altijd met mijn bedrijf bezig ben, gaan we elk kwartaal minimaal anderhalve week samen op vakantie.”

En hoe maak je je dan op voor zo’n romantisch uitje?
“Als ik met mijn vriend uitga, ga ik het liefst voor een naturelle look, dat vindt hij het mooiste. Ik draag wel al mijn make-up, maar ik ga voor bruintinten op mijn ogen, een mooie glans op mijn wangen en geen lipstick of -gloss.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zeg het met letters in steen

Zo mooi heb je spreuken nog nooit gezien. Gebeeldhouwd in steen. Maud Bekaert vereeuwigt je lievelingstekst in bijvoorbeeld een mooie kei.

Slapen op een onbewoond eiland

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we zo’n eiland! 

De Leukste overnachtingen

"Ik ga er graag op uit naar een andere stad. En dan slaap ik het liefst in een knus boetiekhotel of een bed & breakfast."

Een romantische Rotterdamse nacht

Wel het gevoel, maar niet de olie onder je nagels. Geniet van Rotterdam met een overnachting in een voormalige werkschuit.