Tijd voor elkaar moet je maken

Want tijd heb je niet zomaar

Zo vaak mogelijk samen weg

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen.

We hebben allebei een drukke baan, dus doordeweeks zien we elkaar niet altijd veel. Daarom maken we heel bewust tijd voor elkaar. Door tenminste een avond in de week lekker uit eten te gaan, of spontaan een weekendje weg te boeken. Omdat ik altijd met mijn bedrijf bezig ben, gaan we elk kwartaal minimaal anderhalve week samen op vakantie.”

En hoe maak je je dan op voor zo’n romantisch uitje?
“Als ik met mijn vriend uitga, ga ik het liefst voor een naturelle look, dat vindt hij het mooiste. Ik draag wel al mijn make-up, maar ik ga voor bruintinten op mijn ogen, een mooie glans op mijn wangen en geen lipstick of -gloss.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verras je lief

Sleur in de relatie? Niet bij Leuk Mens Lisette hoor, die doet daar niet aan.  

Kamperen in luxe

Kamperen. Leuk hoor, allemaal. Maar zeg nou zelf: zou het ook niet zálig zijn als je gewoon kunt staan in je tent. Niet met je pleerol over de camping hoeft. En zonder koude voeten in slaap kunt vallen?

Romantische beautyproducten

Met deze beautyproducten zie je er altijd aantrekkelijk uit. Of je nu een romantisch uitje hebt of niet... 

Dromen van de brandweer

Droom je ’s nachts van een carrière als brandweerman? Of ben je een stiekeme ballerina of astronaut?