Tijd voor elkaar moet je maken

Want tijd heb je niet zomaar

Zo vaak mogelijk samen weg

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen.

We hebben allebei een drukke baan, dus doordeweeks zien we elkaar niet altijd veel. Daarom maken we heel bewust tijd voor elkaar. Door tenminste een avond in de week lekker uit eten te gaan, of spontaan een weekendje weg te boeken. Omdat ik altijd met mijn bedrijf bezig ben, gaan we elk kwartaal minimaal anderhalve week samen op vakantie.”

En hoe maak je je dan op voor zo’n romantisch uitje?
“Als ik met mijn vriend uitga, ga ik het liefst voor een naturelle look, dat vindt hij het mooiste. Ik draag wel al mijn make-up, maar ik ga voor bruintinten op mijn ogen, een mooie glans op mijn wangen en geen lipstick of -gloss.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wonen als Frodo

Altijd al als eens Frodo willen overnachten? In Castricum kan dat gewoon. Je vind er namelijk slaapplekken geïnspireerd op de wereldberoemde meesterwerken van Tolkien.

Meest romantische album ever

Muziek laat je dansen, versterkt je verliefdheid, geeft je kippenvel of helpt je juist door moeilijke periodes heen. Voor James is er een album dat dit allemaal bij hem teweegbrengt...    

3 originele trouwlocaties

Inge helpt je met het kiezen van een trouwlocatie en tipt 3 bijzondere plekken.

Zo vraag je iemand ten huwelijk

Niet helemaal zeker van een "Ja, ik wil!"? Lees dan even Inges tips om het net iets gemakkelijker te laten verlopen..