TripAdvisor is je beste vriend

Weten wat anderen zeggen

Dit zijn Cynthia’s favoriete plekjes

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op: Ik ben een echte TripAdvisor-freak en boek nooit zomaar wat: ik check altijd hoe de reviews zijn en hoe het er op 'echte’ foto's uitziet. Verder houd ik van design, maar vind ik het belangrijk dat een hotelkamer knus is en dat er een fijne badkamer in zit.” Nou, Cynthia, welke bestemming raad jij ons dan aan?

Antwerpen
“De tofste B&B waar ik ooit ben geweest is De Witte Nijl in Antwerpen, een geweldige B&B met lieve mensen maar vooral met geweldige kamers met allerlei curiosa van over de hele wereld.”

Terschelling
“Verder is eigenlijk onze favoriete romantische plek het huisje van onze familie in de duinen op Terschelling. Als het hard waait, suist de wind om het huis en in de zomer wordt je 's ochtends wakker van het geluid van de branding en de meeuwen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hotel Puri Santrian in Sanur op Bali

Iets romantisch te vieren? Boek deze zwijmellocatie in Bali. 

Tijd voor elkaar moet je maken

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen. 

De ultieme ontspandag

Als haar winkeltje Hear Hear dicht is en Rena heeft even een dagje he-le-maal niets, dan weet ze het goed gemaakt. Luieren met die handel!

De Sterrenkubus

Een nacht onder de sterren. Niet in de buitenlucht, maar in een heerlijk comfortabel huisje in het boerenland.