TripAdvisor is je beste vriend

Weten wat anderen zeggen

Dit zijn Cynthia’s favoriete plekjes

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op: Ik ben een echte TripAdvisor-freak en boek nooit zomaar wat: ik check altijd hoe de reviews zijn en hoe het er op 'echte’ foto's uitziet. Verder houd ik van design, maar vind ik het belangrijk dat een hotelkamer knus is en dat er een fijne badkamer in zit.” Nou, Cynthia, welke bestemming raad jij ons dan aan?

Antwerpen
“De tofste B&B waar ik ooit ben geweest is De Witte Nijl in Antwerpen, een geweldige B&B met lieve mensen maar vooral met geweldige kamers met allerlei curiosa van over de hele wereld.”

Terschelling
“Verder is eigenlijk onze favoriete romantische plek het huisje van onze familie in de duinen op Terschelling. Als het hard waait, suist de wind om het huis en in de zomer wordt je 's ochtends wakker van het geluid van de branding en de meeuwen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hier moet je ooit slapen

Nynke gaat er vaak op uit voor de mooiste fietsroutes. We vroegen haar de leukste plek waar ze ooit heeft overnacht. En daar wist ze wel een antwoord op.

Dutch Design Hotel Artemis

Hotels zijn over het algemeen plekken waar je niet voor je plezier komt. 

5 spontane dingen om te doen

De een vindt het heel relaxt, de ander krijgt er enorme jeuk van: een lege dag in je agenda. He-le-maal geen afspraken. Wat moet je in vredesnaam gaan doen? Dit dus! Want vervelen is geen optie, je weet zelf. 

De paden op, de lanen in

De natuur van het Twentse platt’nland is werkelijk waar schitterend. En je beleeft het optimaal op Erfgoed Bossem.