TripAdvisor is je beste vriend

Weten wat anderen zeggen

Dit zijn Cynthia’s favoriete plekjes

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op: Ik ben een echte TripAdvisor-freak en boek nooit zomaar wat: ik check altijd hoe de reviews zijn en hoe het er op 'echte’ foto's uitziet. Verder houd ik van design, maar vind ik het belangrijk dat een hotelkamer knus is en dat er een fijne badkamer in zit.” Nou, Cynthia, welke bestemming raad jij ons dan aan?

Antwerpen
“De tofste B&B waar ik ooit ben geweest is De Witte Nijl in Antwerpen, een geweldige B&B met lieve mensen maar vooral met geweldige kamers met allerlei curiosa van over de hele wereld.”

Terschelling
“Verder is eigenlijk onze favoriete romantische plek het huisje van onze familie in de duinen op Terschelling. Als het hard waait, suist de wind om het huis en in de zomer wordt je 's ochtends wakker van het geluid van de branding en de meeuwen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De favo spontane liefdesacties van Jaap

Iets liefs doen voor Kim; Jaap draait zijn hand er niet voor om. Zolang het maar niet iets materieels is, tenminste. 

Begin je eigen label

Enige kennis van zaken is natuurlijk ook vereist, maar om je eigen label te beginnen heb je vooral een hele grote inspiratiebron nodig. Waar kun je deze vinden? Dat vertelt Emily hier.

Slapen op een onbewoond eiland

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we zo’n eiland! 

Kamperen in luxe

Kamperen. Leuk hoor, allemaal. Maar zeg nou zelf: zou het ook niet zálig zijn als je gewoon kunt staan in je tent. Niet met je pleerol over de camping hoeft. En zonder koude voeten in slaap kunt vallen?