TripAdvisor is je beste vriend

Weten wat anderen zeggen

Dit zijn Cynthia’s favoriete plekjes

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op: Ik ben een echte TripAdvisor-freak en boek nooit zomaar wat: ik check altijd hoe de reviews zijn en hoe het er op 'echte’ foto's uitziet. Verder houd ik van design, maar vind ik het belangrijk dat een hotelkamer knus is en dat er een fijne badkamer in zit.” Nou, Cynthia, welke bestemming raad jij ons dan aan?

Antwerpen
“De tofste B&B waar ik ooit ben geweest is De Witte Nijl in Antwerpen, een geweldige B&B met lieve mensen maar vooral met geweldige kamers met allerlei curiosa van over de hele wereld.”

Terschelling
“Verder is eigenlijk onze favoriete romantische plek het huisje van onze familie in de duinen op Terschelling. Als het hard waait, suist de wind om het huis en in de zomer wordt je 's ochtends wakker van het geluid van de branding en de meeuwen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste overnachtingen

"Ik ga er graag op uit naar een andere stad. En dan slaap ik het liefst in een knus boetiekhotel of een bed & breakfast."

Viva Cuba

Kim houdt van een gezellig sfeertje op reis. En dat vindt ze in warme landen zoals Cuba en Italië. 

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Airbnb aan de Schotse kust

Er was eens een idyllisch boekwinkeltje in het kleine Schotse kustplaatsje Wigmore. De boekhandel – zoals vele andere boekhandels - had het zwaar, en besloot de ruimte boven de winkel te gaan verhuren aan toeristen, via Airbnb.