Een dagje Rotterdam

Wat gaat Judith doen?

En waar gaat ze eten & drinken

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen:

“Ik begin met een bezoekje aan De Markthal bij Blaak. Daarna ga ik even langs Het Nieuwe Instituut en/of De Kunsthal om een tentoonstelling mee te pakken. Daarna ga ik lekker bij Phoenixloods op Katendrecht langs om een wijntje te drinken en een hartig plankje te nuttigen. Hier is een héérlijk terras aan de Maas met uitzicht op Hotel New York. Ook ga ik nog even langs bij de Zeeuwse Meisjes op het Deliplein – een leuk hip winkeltje waar je ook heel lekker koffie kunt drinken. Dineren doe ik bij Gare du Nord in Rotterdam. In dit restaurant worden niet alleen alle gerechten bereid met lokale, seizoensgebonden en 100% biologische ingrediënten, maar begeef je je ook nog eens in een bijzondere omgeving. Je dineert namelijk in een oude treinwagon!”

De Markthal 
Het Nieuwe Instituut
De Kunsthal
Phoenixloods
Hotel New York
de Zeeuwse Meisjes
Gare du Nord

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Als kind uit eten

“Anekdotes heb ik zat, zo bestelde ik op mijn zesde al slakken, tot grote verbijstering van de ober."

Restaurants voor een intiem avondje

Neem de liefde van je leven (of gewoon een tijdelijk lekkertje) mee naar deze twee romantische restaurants.

Het kookboek van de eeuw

Er zijn nogal wat klassiekers op kookboekgebied. Klassiekers die je onmogelijk allemaal in je boekenkast kan hebben staan - tenzij je een overload aan ruimte en tijd en geld en toewijding hebt. 

Zo krijg je een gratis bruiloft

Trouwen is dure shit. Een jurk, een locatie, de ringen en al die hongerige en dorstige gasten… Gelukkig kun je geld krijgen om jouw droombruiloft waar te maken. Whát?