Een dagje Rotterdam

Wat gaat Judith doen?

En waar gaat ze eten & drinken

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen:

“Ik begin met een bezoekje aan De Markthal bij Blaak. Daarna ga ik even langs Het Nieuwe Instituut en/of De Kunsthal om een tentoonstelling mee te pakken. Daarna ga ik lekker bij Phoenixloods op Katendrecht langs om een wijntje te drinken en een hartig plankje te nuttigen. Hier is een héérlijk terras aan de Maas met uitzicht op Hotel New York. Ook ga ik nog even langs bij de Zeeuwse Meisjes op het Deliplein – een leuk hip winkeltje waar je ook heel lekker koffie kunt drinken. Dineren doe ik bij Gare du Nord in Rotterdam. In dit restaurant worden niet alleen alle gerechten bereid met lokale, seizoensgebonden en 100% biologische ingrediënten, maar begeef je je ook nog eens in een bijzondere omgeving. Je dineert namelijk in een oude treinwagon!”

De Markthal 
Het Nieuwe Instituut
De Kunsthal
Phoenixloods
Hotel New York
de Zeeuwse Meisjes
Gare du Nord

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefs uit Utrecht

Dat Utrecht romantisch is komt misschien wel door de gracht die door de binnenstad heen kronkelt. Maar er is meer aan romantiek te vinden dan alleen de grachten... 

Chocola maken met liefde

Bij ChocoBreak in Nijmegen wordt de lekkerste én misschien wel meest eerlijke chocola gemaakt van ons landje.

Eco-hotel Areias do Seixo

Een ecologische en duurzame vakantie in romantisch Portugal

Eten op Vuurtoreneiland

In de zomer staat tout Amsterdam te watertanden om Vuurtoreneiland op te mogen. Want dit exclusieve plekje in de natuur is alleen dan geopend voor overheerlijke diners en lunches met producten die vers van ’t land komen.