Familieweekend op een caribbean boerderij

It Flinkeboskje in Friesland

Hier wil je nooit meer weg

Zin om met de familie even uit te razen op ’t platteland? Stap in de auto en rij naar Hemelum in het zuidwesten van Friesland. Hier vind je It Flinkeboskje: een prachtige oude boerderij, omgetoverd tot luxe groepsaccommodatie.

Er is het Voorhuis, een vakantiewoning voor 4 - 6 personen en It Flinkeboskje zelf, een accommodatie voor 12 – 24 personen. Ook zeer geschikt dus om met opa’s, oma’s, ouders of een groep vrienden te komen relaxen, bootje varen, eten en genieten. 

De appartementen zijn lekker licht en ingericht met vintage meubelen. De eigenaren hebben jaren op Curaçao gewoond, niet zo gek dus dat beide woningen een Caribisch tintje hebben. Extra goed voor de vakantievibe!

En er is nog veel meer te beleven dan rust, natuur en family time. Want aan de overkant van de weg vind je de ‘flinkefarm’, een evenementenlocatie waar regelmatig streekmarkten en kofferbakverkopen worden georganiseerd. Twee keer per jaar is er bovendien ‘Flinke Favorieten’: een fair met eten, drinken, vintage en gezelligheid. 

www.itflinkeboskje.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Opnieuw familiefoto’s maken

Als je je oude fotoalbums doorbladert is de kans groot dat je redelijk dubbel ligt om de outfits, kapsels en vooral de poses waarin je je als baby, peuter of kleuter gewillig laar fotograferen.

De Leukste Zomertips

Levensgenieter Harold weet wel hoe hij zich moet vermaken in het gezellige Rotterdam.

Basisuitrusting voor avonturiers

Bijzondere vakantie adresjes midden in de natuur, vergeet je Leatherman-tool niet..

In vijf stappen vrolijk

Wij laten ons vandaag niet kisten! Volg deze vijf stappen en je bent in no time weer happy.