Pluk je eigen boeket

Bosje vrolijkheid

Op naar de pluktuin!

Omdat bloemen van mensen houden en vice versa is het altijd een goed idee om een verse bos blommekes op tafel te hebben staan. En dan het liefst zo’n zomers boeket met van die vrolijke veldbloemen. Daar wordt je humeur namelijk direct beter van!

Mocht je zelf niet gezegend zijn met een grote tuin vol wilde bloemen en de bloemist is je te duur af, dan kun je ook je bloemen zelf gaan plukken bij een pluktuin. Er zijn er genoeg te vinden in Nederland, helemaal in de zomer. Bijvoorbeeld Amelis’ Hof in Utrecht, Annemieke’s Pluktuin in Hillegom of de Zomerbloemen Pluktuin in Amsterdam.

Heb je een bosje geplukt? Deel je foto met ons op Instagram met #leukedingendoen of Facebook!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hotel Not Hotel

Vrij diep in Amsterdam-West verscholen is weer een nieuw pareltje in de hotelscene opgedoken: Hotel Not Hotel.

Blitse kiekjes op de fiets

Dat spannende fietstochten leuk zijn, dat wisten wij van Leukedingendoen al. Maar als we al die sterke verhalen gewoon op je woord moeten geloven, tja dan slaat de twijfel toe. Want wie gelooft er nu dat je op 't randje van vallen op wonderbaarlijke wijze je zadel weer wist te bestijgen en een enorm mooie slip maakte om tot stilstand te komen?

Top 3 beste voorstellingen

Als (ex)danseres was Amber in veel dansvoorstellingen te zien. Maar wat voor voorstellingen bezoekt ze zelf graag?

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.