Het fijne aan thuiskomen

Effe lekker niks

Maar dan toch weer wanderlust

Nathalie is gek op reizen en heeft voor haar blog al heel wat landen aangedaan om de Leukste hotspots te verzamelen. Maar als ze dan eenmaal naar huis moet, is dat ook allemaal geen ramp. Thuis is ook een lekker plekkie! Hoe kom jij het liefste thuis, Nathalie?

“Als ik thuis ben, heb ik wanderlust. En als ik eenmaal zo'n twee weken van huis ben, vind ik het weer genoeg en ga ik naar huis. Ik ben nogal een vreemde vogel dus. Als ik op reis ben zit ik geen moment stil, want ik wil zoveel als mogelijk zien en doen. Het fijne aan thuiskomen (liefst aan het eind van een middag) vind ik dan ook dat ik even niets hoef te doen. Ik maak een makkelijke maaltijd en plof neer op de bank met mijn hond en drie katten om lekker tv te kijken. De volgende dag pak ik mijn koffer uit en ga aan het werk. Zet al het beeldmateriaal op de computer (ik reis zonder laptop), plan artikelen in en zoek een plek voor mijn nieuwe interieurvondsten, want ik koop altijd wel iets voor thuis. Door mij te omringen met producten uit alle windstreken en herinneringen aan reizen ben ik thuis ook op reis. Om het thuis lekker te laten ruiken brand ik graag geurkaarsen, zoals kaars 'Fjord' van Skandinavisk. Je ruikt serieus de Noorse Fjorden, een fijne natuurlijke bries.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weekendje Parijs

‘Paris is always a good idea’ wist Audrey Hepburn al. En oui, ze heeft gelijk!

De Leukste dag van Esmay

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

Leuke dingen doen met apps

Je voorbereiden op een leuk tripje, dat gaat tegenwoordig héél anders dan vroeger. Hoe stippel jij je plannen uit? 

Industrieel lekker

Dus jij houdt van industrieel? En van lekker eten? Dan is Radio Royaal in Eindhoven de place to be.