Je Veux Flaner

Mooi topje aan en gaan

Met live muziek van topmuzikanten

Gijs heeft een passie voor ondernemen, dat blijkt wel uit het aantal coole bedrijfjes dat hij op zijn naam heeft staan. Naast het Rockstar Institute (instituut voor de interne en externe mens) en een app, heeft hij nu ook al een feestje. Een feestje met Gijs? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

“Mijn absolute topfeest in Amsterdam is ‘Je Veux Flâner’. Niet omdat ik dat zelf mede-organiseer, maar echt vanwege de fantastische ambiance en de waanzinnige muzikanten die keer op keer laten zien hoe veel dimensies live muziek en optredens in zich hebben. Ik vind het echt een genot om de muzikanten hun ding te zien doen en naar hun verhaal te luisteren. Dat raakt mij intens en daar word ik oprecht heel blij van. Verder vind ik huisfeestjes altijd erg leuk. De knusse aangelegenheden waar je zelf plaatjes kunt draaien, dansjes kunt plegen en de intimiteit hebt vind ik het leukst.  De muziek die daarbij gedraaid wordt, maakt me niet zoveel uit. Hangt echt af van het moment. Ik vind het wel altijd heel tof als vrienden of vriendinnen dan met muziek aankomen die ik nog niet ken en dat dan soms ook het onderwerp is van de avond. Nieuwe muziek aan elkaar laten horen etc. Waar ik zelf graag naar luister? Euh.. Funk, Soul, singer-songwriter.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Twenty Third Bar

Hier nip je geheel in stijl van de beste margarita’s, voortreffelijke champagne en complexe wijnen.

Lekker Leuk dineren

Na een dagje hard werken is er soms niets fijners dan gewoon aanschuiven aan een gedekte tafel en zonder poespas te bestellen waar je zin in hebt. Dat kan je natuurlijk doen bij de snackbar om de hoek, maar wij van Leukedingendoen tippen je hier een aantal plekken waar je naast lekker ook gewoon leuk kan dineren!

Zo bouw je een feestje

Marcel is altijd al bezig geweest met het organiseren van evenementen. Eerst gewoon voor de lol, later als professional met zijn bedrijf MUST. Wat zijn nou onmisbare ingrediënten voor een goed feestje volgens Marcel?

Waar woont de Sint als hij in Nederland is?

“Mama, waar woont Sinterklaas als hij in Nederland is?” Tja, wat zeg je dan. Wij helpen je op weg.