Je Veux Flaner

Mooi topje aan en gaan

Met live muziek van topmuzikanten

Gijs heeft een passie voor ondernemen, dat blijkt wel uit het aantal coole bedrijfjes dat hij op zijn naam heeft staan. Naast het Rockstar Institute (instituut voor de interne en externe mens) en een app, heeft hij nu ook al een feestje. Een feestje met Gijs? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

“Mijn absolute topfeest in Amsterdam is ‘Je Veux Flâner’. Niet omdat ik dat zelf mede-organiseer, maar echt vanwege de fantastische ambiance en de waanzinnige muzikanten die keer op keer laten zien hoe veel dimensies live muziek en optredens in zich hebben. Ik vind het echt een genot om de muzikanten hun ding te zien doen en naar hun verhaal te luisteren. Dat raakt mij intens en daar word ik oprecht heel blij van. Verder vind ik huisfeestjes altijd erg leuk. De knusse aangelegenheden waar je zelf plaatjes kunt draaien, dansjes kunt plegen en de intimiteit hebt vind ik het leukst.  De muziek die daarbij gedraaid wordt, maakt me niet zoveel uit. Hangt echt af van het moment. Ik vind het wel altijd heel tof als vrienden of vriendinnen dan met muziek aankomen die ik nog niet ken en dat dan soms ook het onderwerp is van de avond. Nieuwe muziek aan elkaar laten horen etc. Waar ik zelf graag naar luister? Euh.. Funk, Soul, singer-songwriter.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Hotspots van Willemijn

Amsterdam, waar Leuk Mens Willemijn woont, zit ramvol met leuke plekjes om te eten en drinken. Maar wat zijn nou de plekken waar zij echt graag komt?

Discotaxi

Weer of geen weer: stap in de discotaxi van Maroni Sonelli en je komt geheid stuiterend aan op je bestemming. En met de glimlach tijdens het uitstappen komt het ook helemaal goed.

De 3 beste plekken om de Tour te kijken

Oké. Je bent in Utrecht. Je bent er klaar voor. En nu? We vertellen je de drie beste plekken voor de volle Tour-experience.

Eten op Vuurtoreneiland

In de zomer staat tout Amsterdam te watertanden om Vuurtoreneiland op te mogen. Want dit exclusieve plekje in de natuur is alleen dan geopend voor overheerlijke diners en lunches met producten die vers van ’t land komen.