Gijs en vrije tijd

Werk is leuk

Passie voor ondernemen

Het lijkt wel of Leuk Mens Gijs bijna geen vrije tijd meer heeft met al die Leuke bedrijfjes die hij begint. Maar een mens moet toch ook af en toe kunnen relaxen… Hoe zit dat dan, Gijs?

“Momenteel heb ik weinig echt vrij-vrij. Naast Happy Deed run ik nog een aantal bedrijven en dat houdt me aardig van de straat of van de bank. Maar eigenlijk voelt iedere dag ook weer als een “vrije dag”. Ik moet namelijk helemaal niets. Ik wíl vooral heel veel. Heb ook een hekel aan mensen die altijd de vraag “hoe gaat het met je?” beantwoorden met “druk”. Momenteel ben ik gezegend met een leven vol heleboel leuke dingen die ik kan doen en die dan 9 van de 10 keer gerelateerd zijn aan mijn bedrijven. Als ik daar niet mee bezig ben, ga ik inderdaad vaak sporten, maar natuurlijk ook gewoon leuke dingen doen met mijn vriendin of vrienden. Denk aan snowboarden, skateboarden, squashen of een filmpje checken.”

Het feestje van Gijs
“Ik vind in mijn vrije tijd ook leuk om naar festivals, voorstellingen, shows, optredens te gaan met live muziek. Zelf organiseer ik samen met drie vrienden en een vriendinnetje iedere 6 weken een feest met live muziek in Amsterdam: ‘Je veux Flâner’. Dat is wel een avond waar ik keer op keer enorm naar uitkijk.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

(H)eerlijk brood

Leuk Mens Kris ging als aanstaande moeder anders tegen brood aankijken.

Dear Photograph

Trek die oude fotoalbums maar uit de kast, want daar valt een hoop leuks mee te beleven. Kijk maar eens op de website van Dear Photograph.

Zoveel mensen, zoveel monden

Lekker koken is één ding, de tafel dekken een ander. Kee vertel ons alsjeblieft het magische ingrediënt om een gedekte tafel zo gelikt mogelijk te maken?

De lekkerste luchtjes

Een lekker luchtje is een cadeautje voor jezelf, je (potentiele) vlam en alle andere mensen die bij je in de buurt komen op een dag. Anna Nikbakht Nooshin weet als hoofdredacteur van NSMBL precies waar je de smakelijkste exemplaren scoort..