Gijs en vrije tijd

Werk is leuk

Passie voor ondernemen

Het lijkt wel of Leuk Mens Gijs bijna geen vrije tijd meer heeft met al die Leuke bedrijfjes die hij begint. Maar een mens moet toch ook af en toe kunnen relaxen… Hoe zit dat dan, Gijs?

“Momenteel heb ik weinig echt vrij-vrij. Naast Happy Deed run ik nog een aantal bedrijven en dat houdt me aardig van de straat of van de bank. Maar eigenlijk voelt iedere dag ook weer als een “vrije dag”. Ik moet namelijk helemaal niets. Ik wíl vooral heel veel. Heb ook een hekel aan mensen die altijd de vraag “hoe gaat het met je?” beantwoorden met “druk”. Momenteel ben ik gezegend met een leven vol heleboel leuke dingen die ik kan doen en die dan 9 van de 10 keer gerelateerd zijn aan mijn bedrijven. Als ik daar niet mee bezig ben, ga ik inderdaad vaak sporten, maar natuurlijk ook gewoon leuke dingen doen met mijn vriendin of vrienden. Denk aan snowboarden, skateboarden, squashen of een filmpje checken.”

Het feestje van Gijs
“Ik vind in mijn vrije tijd ook leuk om naar festivals, voorstellingen, shows, optredens te gaan met live muziek. Zelf organiseer ik samen met drie vrienden en een vriendinnetje iedere 6 weken een feest met live muziek in Amsterdam: ‘Je veux Flâner’. Dat is wel een avond waar ik keer op keer enorm naar uitkijk.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pinterest

Pinterest is hip, geen wonder dat er duizenden leuke DIY's en recepten te vinden zijn. En zodra je eenmaal aan het zoeken bent, blijf je bezig. Benieuwd naar Lisa's favoriete DIY-projecten en pinners?

Vliegen over Flevoland

Altijd al Flevoland vanuit de lucht willen zien? Doe ’s gek en boek een rondvlucht!

Brei eens out of the box

Trends verdwijnen en trends verschijnen. Neem nou breien. Zo’n 10 jaar geleden dacht je waarschijnlijk niet: ‘Wat is grootmoeders toch voor iets leuks voor me aan het breien’, maar tegenwoordig is dat wel anders. Breien is hipper dan ooit. Je ziet het terug in de mode maar ook in interieur. Dus laat die naalden tikken met de volgende tips: 

Sport: waarom en welke dan?

Ja, die Sylvia weet wel hoe ze het luie zwijn van de bank moet jagen, namelijk met heel erg veel enthousiasme. “Ongeacht de berg, het weer of de sneeuw; als ik kan boarden, dan is het goed.