Gijs en vrije tijd

Werk is leuk

Passie voor ondernemen

Het lijkt wel of Leuk Mens Gijs bijna geen vrije tijd meer heeft met al die Leuke bedrijfjes die hij begint. Maar een mens moet toch ook af en toe kunnen relaxen… Hoe zit dat dan, Gijs?

“Momenteel heb ik weinig echt vrij-vrij. Naast Happy Deed run ik nog een aantal bedrijven en dat houdt me aardig van de straat of van de bank. Maar eigenlijk voelt iedere dag ook weer als een “vrije dag”. Ik moet namelijk helemaal niets. Ik wíl vooral heel veel. Heb ook een hekel aan mensen die altijd de vraag “hoe gaat het met je?” beantwoorden met “druk”. Momenteel ben ik gezegend met een leven vol heleboel leuke dingen die ik kan doen en die dan 9 van de 10 keer gerelateerd zijn aan mijn bedrijven. Als ik daar niet mee bezig ben, ga ik inderdaad vaak sporten, maar natuurlijk ook gewoon leuke dingen doen met mijn vriendin of vrienden. Denk aan snowboarden, skateboarden, squashen of een filmpje checken.”

Het feestje van Gijs
“Ik vind in mijn vrije tijd ook leuk om naar festivals, voorstellingen, shows, optredens te gaan met live muziek. Zelf organiseer ik samen met drie vrienden en een vriendinnetje iedere 6 weken een feest met live muziek in Amsterdam: ‘Je veux Flâner’. Dat is wel een avond waar ik keer op keer enorm naar uitkijk.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leer je eigen kinderkleding maken

Aan sommige kinderkleding in de winkels kun je je goed storen. Soms is het een béétje teveel van het goede. Want zeg nou zelf: je dochtertje in een glitterjurk naar school sturen kan eigenlijk niet (behalve als ze jarig is).

Pimp je racemonster

Nu de Tour ‘in town’ is, wil je zelf natuurlijk ook een beetje stylish over de finish rollen. Maar om dat te doen op een oud barrel is natuurlijk een enorme faux pas. Pimpen dus, die handel! 

De vijf leukste tijdelijke ijsbanen

Eén van de leukste dingen van de winter is dat in heel veel steden tijdelijke kunstijsbanen worden neergelegd. Tel daar al die gezellige lichtjes, kerstsfeer, warme chocomel en glühwein bij op en december kan wat ons betreft niet meer stuk. Dit zijn de leukste steden om deze winter te gaan schaatsen!

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs.