Meneer Paprika

Speelgoed en meer

Voor grote en kleine kinderen

Bij Meneer Paprika in Haarlem is het altijd een vrolijke boel. Deze speelgoed-annex-koffietent-annex-shop-in-shop staat namelijk propvol fijne spulletjes. Van speelgoedbeesten tot vintage design, chopperbikes en snowboards – je kunt het zo gek niet bedenken. En mocht je een beetje honger krijgen van dat leuke aanbod dan is er ook nog een café met sapjes, broodjes en taart. Kortom: een plek waar zowel ouder als kind zich de ganse dag kunnen vermaken.

Koningstraat 19 - 21
2011 TB
Haarlem 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Uiteten met kinderen

Ga jij zo nu en dan ook met je kinderen uiteten? Maar ben je even helemaal inspiratieloos waar je met je af en toe veeleisende kroost terecht kunt? Martine tipt het.

Zeeuwse lekkernijen

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan oesters en andere schelpdieren.

Belle zkt beest

Vergeet Tinder. Op MouseMingle zoek je aan de hand van je favoriete Disneyliedjes en –figuren jouw Beest met het glazen muiltje op een vliegend tapijt die je wakker komt kussen waarna je samen romantisch spaghetti gaat slurpen en zeven dwergen kunt gaan maken.  

Riddertoernooi in Kasteel Hoensbroek

Dit jaar barst in Kasteel Hoensbroek de strijd los om de schoonste jonkvrouw en het grootste ridderlijke ego. Als je niet zo van lansen houdt, is boogschieten natuurlijk ook een optie. Moge de beste ridder winnen!