Mister Mofongo

Het hoeft niet altijd alleen maar gezond

Werelds eten in Groningen

Om Thaise curry of Spaanse tapas te eten hoef je echt niet ver weg. Bij Mofongo’s in Groningen - één van Leuk mens Anja’s favoriete restaurants - ervaar je ware holiday feelings.

“Wij zijn wel een groot fan van Mr. Mofongo’s. De sfeer is heel fijn. Er is veel aandacht besteed aan het interieur. Het is een beetje travel style, maar dan heel smaakvol. Boven is er een unieke cocktailbar, met een robotarm! De uitstraling is erg aangenaam en ook hier is de aankleding tot in de puntjes verzorgd. Het is er vaak druk, en dat maakt het ook heel levendig en gezellig. Het eten is niet super gezond, maar één keer in de zoveel tijd moet dat kunnen toch? Gaan we daarna wel weer een extra rondje sporten.”

www.mofongo.nl

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eitje uit een kopje of uit een dopje?

Begin jij je zondagochtend altijd met een eitje, maar wil het bereiden niet altijd vlotten? Leuk Mens Kee van Keetenstijd verklapt hier haar geheim voor het perfecte eitje!

Workshop paling roken

Er komt een heel lekker soundje uit paling, maar het is nog lekkerder om ze te eten én zelf te bereiden!

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Hapjes voor jong en oud

Leuk Mens Natascha heeft 2 kinderen en werkt daarnaast hard aan haar website Flavourites.com. Vertel eens Natascha, wat staat er thuis bij jou op het menu?