Mister Mofongo

Het hoeft niet altijd alleen maar gezond

Werelds eten in Groningen

Om Thaise curry of Spaanse tapas te eten hoef je echt niet ver weg. Bij Mofongo’s in Groningen - één van Leuk mens Anja’s favoriete restaurants - ervaar je ware holiday feelings.

“Wij zijn wel een groot fan van Mr. Mofongo’s. De sfeer is heel fijn. Er is veel aandacht besteed aan het interieur. Het is een beetje travel style, maar dan heel smaakvol. Boven is er een unieke cocktailbar, met een robotarm! De uitstraling is erg aangenaam en ook hier is de aankleding tot in de puntjes verzorgd. Het is er vaak druk, en dat maakt het ook heel levendig en gezellig. Het eten is niet super gezond, maar één keer in de zoveel tijd moet dat kunnen toch? Gaan we daarna wel weer een extra rondje sporten.”

www.mofongo.nl

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Alles wat je wilt weten over oesters

Oesters; je smult ervan of je walgt ervan. Hoe dan ook: de echte aanbidders van deze weke diertjes kunnen het beste naar Texel gaan, want daar woont De Tesselse Oesterman en hij is dé oesterexpert van Nederland.

De ideale vakantiedag van Tamara

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Tamara zou doen!

Kino Klandestino

Kino Klandestino is een gloednieuw, strikt geheim filmevenement in Groningen.

Retro camper

Trek je hippiekleding maar aan, want je gaat terug naar de jaren '70 wanneer je overnacht in deze retro camper.