Prison Escape

Ontsnap uit een echte gevangenis

Alsof je in OITNB zit

Binnen een uur ontsnappen uit een doodgewoon kamertje was voor de bedenkers van Prison Escape geen optie. Nee, zij wilden groot, groter, grootst. En dus regelden ze de Noordsingel Gevangenis in Rotterdam voor de ultieme escape experience.

Eenmaal achter de tralies ben je drie uur lang een gevangene in een echte gevangenis. Samen met 130 anderen moet je zien te ontsnappen. Alleen: er lopen acteurs rond die jou tegenwerken en je binnen de gevangenismuren proberen te houden. Bedenk dus maar vast welk karakter uit Orange is the New Black je wilt zijn – dit is jé kans om een echte ‘inmate’ te spelen. Zonder strafblad, gelukkig.

Kijk snel wanneer jij je ontsnapping kunt plannen!

http://prisonescape.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.

Wonen in de jaren '50

Doen: een kijkje nemen in de jaren ’50 Van Eesteren Museumwoning in Amsterdam Nieuw-West.

Tijdelijke kindertattoo van Tattly

“Vergeet die vlekkerige plaktattoos die je vroeger bij van die rubberachtige, witte kauwgum kreeg. Deze tijdelijke kindertattoos zijn echt prachtig. Alleen heeft het weinig te maken met het werk van Lina.

Deze winkels zijn stylish verantwoord

Als je íémand kunt vertrouwen op het gebied van mode, is het Chris wel. Dit zijn haar Leukste tips: