Prison Escape

Ontsnap uit een echte gevangenis

Alsof je in OITNB zit

Binnen een uur ontsnappen uit een doodgewoon kamertje was voor de bedenkers van Prison Escape geen optie. Nee, zij wilden groot, groter, grootst. En dus regelden ze de Noordsingel Gevangenis in Rotterdam voor de ultieme escape experience.

Eenmaal achter de tralies ben je drie uur lang een gevangene in een echte gevangenis. Samen met 130 anderen moet je zien te ontsnappen. Alleen: er lopen acteurs rond die jou tegenwerken en je binnen de gevangenismuren proberen te houden. Bedenk dus maar vast welk karakter uit Orange is the New Black je wilt zijn – dit is jé kans om een echte ‘inmate’ te spelen. Zonder strafblad, gelukkig.

Kijk snel wanneer jij je ontsnapping kunt plannen!

http://prisonescape.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zo bouw je een feestje

Marcel is altijd al bezig geweest met het organiseren van evenementen. Eerst gewoon voor de lol, later als professional met zijn bedrijf MUST. Wat zijn nou onmisbare ingrediënten voor een goed feestje volgens Marcel?

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

RijksakademieOPEN

Benieuwd naar het idee achter een kunstwerk? Bezoek de opendagen van de Rijksakademie in Amsterdam en kom erachter..

Een dagje Rotterdam

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen: