Tattoo uit liefde

Mijn naam hoort op haar lichaam

Nee tegen de naald

James twijfelt over het laten zetten van een tatoeage. Al helemaal als het er een is om zijn liefde voor een vrouw te uiten. James blijkt namelijk best ouderwets op dit gebied.

“Ik weet het nooit zo goed met tatoeages. Drie dagen per week wil ik een tattoo nemen, maar op de andere vier dagen van de week zeg ik toch nee tegen de naald. Het is iets persoonlijks, maar als het zo persoonlijk is waarom loop je er dan zo mee te koop? Mijn Engelse kant snapt het, het eerbetoon, het respect voor bijvoorbeeld een overleden ouder, maar aan de andere kant schrijf ik het dan liever op papier dan op mijn huid. Boeken zullen altijd blijven bestaan, mijn huid niet.”

Wapperende vlag
“Als ik een sessie cadeau zou krijgen dan zou ik wel iets laten zetten, maar niet haar naam. Mijn naam hoort op haar lichaam, niet andersom. Zij is mijn eigendom, ik heb haar geclaimd, mijn wapperende vlag zit diep in haar maangrond. Ouderwets? Zeker, maar ik ben ook een ouderwetse man.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste cadeaus voor mannen

Voor elke categorie hebben we de leukste cadeaus voor mannen uitgezocht.

Oh, oh een cadeau!?

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren:

PopinnPark

Popinnpark is het enige park in Nederland waar het altijd droog is. Midden in de stad is dit ‘Binnenpark’, groen tussen het grijs zoals ze dat zelf noemen. 

Dineren in een luchtballon

Hoog in de lucht genieten van een etenje verzorgd door meesterkok Angélique Smeinck. In de CuliAir luchtballon geniet je van deze voortreffelijke vlucht.