Verleid door de muziek

Met tranen in de ogen

En kriebels in de buik

Stiekem is Leuk mens Kim toch best wel romantisch in hart, nieren, en… hoe zit het met de oren dan? Want wat maakt jou nou echt tot over je oren aan het zwijmelen, Kim?

“Absoluut muziek! Ik kan echt tranen in mijn ogen krijgen van een mooi nummer. Ik vind Running van James Bay momenteel heel mooi. Maar James Vincent McMorrow is ook favoriet. Of Michael Kiwanuka. Stiekem luister ik op Spotify best vaak naar lijsten die vol staan met liefdesliedjes. Heerlijk om dan te zwijmelen en kriebels in mijn buik te krijgen, want dat krijg ik er echt van! Maar ik zet ze net zo goed op als ik aan het schoonmaken ben. En dan keihard en heel dramatisch mee blèren natuurlijk. Een muziektip voor tijdens een date denk ik toch aan Motown-achtige muziek: ritmisch en romantisch tegelijk. Al Green vind ik altijd fijn om op te hebben staan als achtergrondmuziek.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pas op voor je glazuur

Wij hebben hier verder niets aan toe te voegen. 

Leuke app: The Morning Man

‘Ciao bella, you look lovely today, darling’. Oh my lord, krijg jij ook een beetje slappe knietjes van mannen met een zwoel accent in de ochtend? Nou, dan is deze app is het helemaal voor jou: The Morning Man.

Bijzondere vintage sieraden

Op zoek naar een bijzonder sieraad? Je juwelen jeuk wordt gekrabt met deze geweldige sieraden adresjes... 

De ongewone RKZ-bioscoop

Cinefielen opgelet! In het hoge noorden bevindt zich al jaren een pareltje onder de bioscopen, namelijk de RKZ-Bios.