Verleid door de muziek

Met tranen in de ogen

En kriebels in de buik

Stiekem is Leuk mens Kim toch best wel romantisch in hart, nieren, en… hoe zit het met de oren dan? Want wat maakt jou nou echt tot over je oren aan het zwijmelen, Kim?

“Absoluut muziek! Ik kan echt tranen in mijn ogen krijgen van een mooi nummer. Ik vind Running van James Bay momenteel heel mooi. Maar James Vincent McMorrow is ook favoriet. Of Michael Kiwanuka. Stiekem luister ik op Spotify best vaak naar lijsten die vol staan met liefdesliedjes. Heerlijk om dan te zwijmelen en kriebels in mijn buik te krijgen, want dat krijg ik er echt van! Maar ik zet ze net zo goed op als ik aan het schoonmaken ben. En dan keihard en heel dramatisch mee blèren natuurlijk. Een muziektip voor tijdens een date denk ik toch aan Motown-achtige muziek: ritmisch en romantisch tegelijk. Al Green vind ik altijd fijn om op te hebben staan als achtergrondmuziek.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Festivals voor in de vakantie

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn.

De allermooiste bruidstaarten

Aangezien alles op dè dag voor de rest van je leven in je geheugen gegrift blijft staan, moet je ook over ditstukje glazuurgekmakend suikerwerk goed nadenken...

Zo vraag je iemand ten huwelijk

Niet helemaal zeker van een "Ja, ik wil!"? Lees dan even Inges tips om het net iets gemakkelijker te laten verlopen..

Discotaxi

Weer of geen weer: stap in de discotaxi van Maroni Sonelli en je komt geheid stuiterend aan op je bestemming. En met de glimlach tijdens het uitstappen komt het ook helemaal goed.