Pure romantiek volgens Kim

Een briefje, een krantje, een flesje wijn

Vier de kneuterigheid!

Het communicatiebureau van Leuk Mens Kim heet KISS. Dan moet je haast wel romantisch aangelegd zijn, toch?

Nou, stiekem is KISS gewoon een afkorting voor Keep it Simple, Stupid. En ook in de liefde houd ik van simpel. Niet te gek, niet te groots. Ik vind genieten van kneuterige dingen juist een soort van romantisch! Een lief briefje dat ik in mijn jaszak vind kan me al enorm blij maken, of wanneer mijn vriend een kop koffie en een krantje op bed komt brengen. Of wanneer je ineens een prachtig uitzicht hebt en daar samen van staat te genieten of om gewoon stil te staan bij kleine dingen. Mijn vriend en ik hebben zelfs een fles opengetrokken toen we een gemeenschappelijke rekening hadden geopend. Dat is dan ook mijn aanrader: de kneuterigheid vieren! “


Most romantic day everrr
“Maar op mijn meest romantische dag zou ik starten met een uitgebreid ontbijt, ergens in de zon in Italië. Daarna een auto instappen om een stukje te toeren en ergens bij een meer een bootje te huren om te varen, met een mand vol lekkere hapjes en drankjes aan boord. Dan naar huis, uitgebreid optutten en pas laat in de avond uiteten om vervolgens samen aangeschoten te worden.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een vuurtoren

Met een uitzicht op 24 meter hoogte genieten in de voormalige vuurtoren van Harlingen. Je kunt er tegenwoordig overnachten.

Champing

Champing is kamperen in een kerk in Engeland! Lekker warm en droog logeren in een authentiek gebouw dat er nog hetzelfde uitziet als honderden jaren geleden.

De Sterrenkubus

Een nacht onder de sterren. Niet in de buitenlucht, maar in een heerlijk comfortabel huisje in het boerenland.

Meest romantische uitzicht van Nederland

Voor een bijzondere zonsondergang hoef je James niet wakker te maken. Hij is gek op een veel exclusiever soort uitzicht.