Pure romantiek volgens Kim

Een briefje, een krantje, een flesje wijn

Vier de kneuterigheid!

Het communicatiebureau van Leuk Mens Kim heet KISS. Dan moet je haast wel romantisch aangelegd zijn, toch?

Nou, stiekem is KISS gewoon een afkorting voor Keep it Simple, Stupid. En ook in de liefde houd ik van simpel. Niet te gek, niet te groots. Ik vind genieten van kneuterige dingen juist een soort van romantisch! Een lief briefje dat ik in mijn jaszak vind kan me al enorm blij maken, of wanneer mijn vriend een kop koffie en een krantje op bed komt brengen. Of wanneer je ineens een prachtig uitzicht hebt en daar samen van staat te genieten of om gewoon stil te staan bij kleine dingen. Mijn vriend en ik hebben zelfs een fles opengetrokken toen we een gemeenschappelijke rekening hadden geopend. Dat is dan ook mijn aanrader: de kneuterigheid vieren! “


Most romantic day everrr
“Maar op mijn meest romantische dag zou ik starten met een uitgebreid ontbijt, ergens in de zon in Italië. Daarna een auto instappen om een stukje te toeren en ergens bij een meer een bootje te huren om te varen, met een mand vol lekkere hapjes en drankjes aan boord. Dan naar huis, uitgebreid optutten en pas laat in de avond uiteten om vervolgens samen aangeschoten te worden.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat! 

Belle zkt beest

Vergeet Tinder. Op MouseMingle zoek je aan de hand van je favoriete Disneyliedjes en –figuren jouw Beest met het glazen muiltje op een vliegend tapijt die je wakker komt kussen waarna je samen romantisch spaghetti gaat slurpen en zeven dwergen kunt gaan maken.  

Snurken in een wijnvat

Kies jij voor Vinho (Portugees voor ‘wijn’) of Barril (Portugees voor ‘vat’)? Ach, het maakt ook niet zoveel uit. Het zijn allebei reuzewijnvaten van de familie Kôpke uit Portugal. En jij kunt erin slapen. 

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.