Shop erop los

Een van Kims favoriete activiteiten

Mode en interieur van Rotterdamse makelij

Als ambassadrice van Rotterdamse mode houdt Leuk Mens Kim de winkels in haar home town natuurlijk extra goed in de gaten. Maar in andere steden kan ze minstens zo goed slagen! Dusse.. Waar moeten we nou heen en wat moeten we kopen als we net zo stijlvol voor de dag willen komen als jou, Kim?

Rotterdam
“Ik shop uiteraard het liefst in de stad waar ik woon en waar ik wekelijks over blog: Rotterdam! Als je in Rotterdam bent móet je naar de Pannenkoekstraat, daar vind je een leuk gevarieerd aanbod aan fijne shops. Zo heb je er Objet Trouvé. Daar vind je werkelijk waar prachtige items. De meiden die de winkel runnen hebben een goede kijk op mode. De winkel zelf is trouwens ook heel mooi. In dezelfde straat vind je ook Louen. Daar verkopen ze Samsøe | Samsøe, één van mijn favoriete merken. Ook koop ik daar graag van die leuke korte kettinkjes met een bedeltje eraan.

“Wat echt op en top Rotterdams is, is GROOS: hier kun je enkel producten kopen van Rotterdamse makelij (en dat is veel!). Een niet te missen warenhuis, waar je super items hebt voor je interieur, maar waar je net zo goed slaagt voor kleding van Rotterdamse designers of Rotterdamse cadeautjes. En stiekem ben ik ook fan van Weekday en H&M Trend. Als ik daar binnenstap kom ik altijd wel met een gevulde tas naar buiten.”

“Ik shop ook graag in interieurwinkels. Depot Rotterdam en Hartman in Rotterdam zijn favoriet, maar ik kom ook vaak via Pinterest op adressen van toffe designshops. Daar ga ik dan ook zeker langs als ik in de buurt ben. Dat kan overigens in heel het land zijn.“

& Other Stories
“Mijn favoriete winkel allertijden is & Other Stories en daarvoor moet ik toch echt naar Amsterdam of Antwerpen! Of naar Berlijn of München. Daar kocht ik afgelopen winter zwartleren, platte schoentjes met een rits. Eén van mijn favoriete items.”

Amsterdam & Utrecht
“De Negen Straatjes in Amsterdam vind ik overigens ook heel leuk en ik was laatst in Utrecht en daar kun je ook leuk shoppen in boetieks. Daen’s vond ik heel tof, daar kocht ik een grijs-zwart lang ietwat flodderig colbert van Samsøe | Samsøe. Dat is echt mijn favoriete item. Hij maakt een outfit net wat meer classy en is werkelijk overal mee te combineren. En de stof is mooi. “

 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste shops in Brabant

Misschien is Brabant niet echt een shopwalhalla, maar gelukkig weet Leuk Mens Alexandra wel wat leuke shops zijn om je ogen mee te verwennen. Misschien je portemonnee wat minder, nou en.

Geheime bioscoop

Opgedoekt is zeer geschikt voor iedereen die houdt van verrassingen. Want bij deze zwerfbioscoop heb je van tevoren géén idee welke film je gaat zien. Zelfs de plek is tot op de dag van de vertoning hartstikke geheim. Spannend!

Onbedoeld kindvriendelijk uit eten

Restaurants die speciaal rekening houden met kinderen zijn zelden prettig voor ouders. Dat kan anders weet Debby. En leuker.

Sterrenwacht voor de kleintjes

Denk dat een bezoek aan de sterrenwacht te ingewikkeld is voor kleine kinderen?