De Vliehors Expres

In een xxl truck het eiland over

Lekker uitwaaien

Vlieland is misschien wel het mooiste Waddeneiland. Of je nu gek bent op grote, logge dieren die naar vis ruiken of je bent into wijdse zandvlaktes: je vindt het allemaal op dit rustige eiland. Een leuke manier om Vlieland te leren kennen is door een tocht te maken met de Vliehors Expres. Deze omgebouwde truck heeft verschillende routes: zo is er de Rondrit Vliehors (zeehonden kijken!), de Avondtocht en de Drenkelingentocht (geen zorgen, hiervoor heb je geen parate EHBO-kennis nodig). Lekker uitwaaien geblazen dus.

Contactgegevens

De Vliehors Expres
Dorpsstraat 125, Vlieland
T: (0562) 451971 
info@vliehorsexpres.nl 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ga eens blokarten

Het weer in Nederland wisselt nog vaker dan het humeur van je schoonmoeder, lange zonnige stranddagen zijn dan ook niet aan ons besteed.

Oh, oh een cadeau!?

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren:

Affordable Art Fair

Betaalbare kunst scoor je tijdens de Affordable Art Fair. Deze beurs vindt elk jaar in oktober in Amsterdam plaats.

Basisuitrusting voor avonturiers

Bijzondere vakantie adresjes midden in de natuur, vergeet je Leatherman-tool niet..