De Vliehors Expres

In een xxl truck het eiland over

Lekker uitwaaien

Vlieland is misschien wel het mooiste Waddeneiland. Of je nu gek bent op grote, logge dieren die naar vis ruiken of je bent into wijdse zandvlaktes: je vindt het allemaal op dit rustige eiland. Een leuke manier om Vlieland te leren kennen is door een tocht te maken met de Vliehors Expres. Deze omgebouwde truck heeft verschillende routes: zo is er de Rondrit Vliehors (zeehonden kijken!), de Avondtocht en de Drenkelingentocht (geen zorgen, hiervoor heb je geen parate EHBO-kennis nodig). Lekker uitwaaien geblazen dus.

Contactgegevens

De Vliehors Expres
Dorpsstraat 125, Vlieland
T: (0562) 451971 
info@vliehorsexpres.nl 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Adem in, adem uit…

Wie in Amsterdam-Noord loopt ziet ‘m al van ver: de grote kraan van Faralda op de NDSM-werf met de geweldige hotelkamers. Sinds kort is het niet meer alleen een spectaculaire plek om te overnachten, maar kun je er ook nog vanaf springen. Als je durft.

KarTent

Deze zomer gespot op de festivalcamping: de KarTent! Een wegwerp-festivaltentje gemaakt van karton. Vrij geniaal, vinden wij. Want het gebeurt maar al te vaak dat mensen na afloop van het festival hun tent op de camping achterlaten omdat hij kapot is, of omdat ze gewoon geen zin hebben om ermee te slepen.

Neem je hoepel overal mee naartoe

Toch lastig: zo’n lompe hoepel meeslepen naar het park, festival of de sportschool. Dat leek toch makkelijker toen je 7 was. Die strakke taille kun je zo dus wel vergeten… Nou, daar waren ze het bij Hoop It Yourself mooi niet mee eens! 

De 12 leukste brunchtentjes van Nederland

Eitje, koffie, croissantje, een hartige taart… Mmm, een brunch is de perfecte manier om je zondag goed te beginnen. Ideaal voor als je een zware zaterdagavond achter de kiezen hebt – of gewoon, als je lekker hebt uitgeslapen. We hebben de twaalf leukste brunchtentjes van Nederland voor je op een rij gezet. Elke provincie een!