De Vliehors Expres

In een xxl truck het eiland over

Lekker uitwaaien

Vlieland is misschien wel het mooiste Waddeneiland. Of je nu gek bent op grote, logge dieren die naar vis ruiken of je bent into wijdse zandvlaktes: je vindt het allemaal op dit rustige eiland. Een leuke manier om Vlieland te leren kennen is door een tocht te maken met de Vliehors Expres. Deze omgebouwde truck heeft verschillende routes: zo is er de Rondrit Vliehors (zeehonden kijken!), de Avondtocht en de Drenkelingentocht (geen zorgen, hiervoor heb je geen parate EHBO-kennis nodig). Lekker uitwaaien geblazen dus.

Contactgegevens

De Vliehors Expres
Dorpsstraat 125, Vlieland
T: (0562) 451971 
info@vliehorsexpres.nl 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Studio K

Bij Studio K kun je zo’n beetje alles doen. Een voorstelling bekijken in de theaterzaal, een filmpje pakken in de arthouse-bioscoop, een drankje drinken op het terras of lekker lunchen in het restaurant.

Chinees eten zoals het hoort

Piet van BAK restaurant weet wel waar je de mosterd haalt. Of de lekkerste Pekingeend, in dit geval. Waar in Amsterdam scoor je de beste exotische maaltijd?

Cubaanse sigaren

Zwoele latinklanken, heerlijke mojito’s en een uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse rakkers. Bij Cuban Cigars in Amsterdam kom je helemaal in Latijns-Amerikaanse sferen.

Uit eten met jezelf

Zin om lekker uit eten te gaan, maar niemand die met je mee wil? Dan zou je natuurlijk alleen kunnen gaan eten. Toch doen we dat niet zo gauw in Nederland.