Neem je hoepel overal mee naartoe

Hoop-it-Yourself

Jullie worden onafscheidelijk

Toch lastig: zo’n lompe hoepel meeslepen naar het park, festival of de sportschool. Dat leek toch makkelijker toen je 7 was. Die strakke taille kun je zo dus wel vergeten… Nou, daar waren ze het bij Hoop It Yourself mooi niet mee eens!

Jennie en Robin bedachten namelijk een hoepel die je op kunt vouwen en dus gemakkelijk te vervoeren is. Naar de speciaal door hen georganiseerde hooping bijeenkomst bijvoorbeeld. Mocht je die niet kunnen bijwonen, dan kun je altijd nog de filmpjes op de site bekijken. Elke hoepel is met de hand versierd en voorzien van gezellige kleurtjes en patronen. Ook handig: de hoepels van Hoop It Yourself zijn speciaal op maat gemaakt voor volwassenen. Dat is weer bevorderend voor je hoelahoep-skills! Lag het ál die tijd daar dus gewoon aan…

http://www.hoopityourself.nl/

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Uitjes met kids in regio Amsterdam

Jeroen vindt het superleuk om tijd met zijn twee dochtertjes door te brengen. Vertel op, waar neem jij je dochters mee naartoe?

Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.   

Radfahren in Berlijn

Eric houdt van fietsen. In Berlijn kan hij zijn geluk niet op met de leuke fietsroutes. Daarom weet hij ook de beste plekjes in Berlijn om uit te rusten.

Bingo & borrel & boot is leuk

Aan het spelletje Bingo kleeft een vrij suf 65 plus-imago, maar de Bingoborrelboot is alles behalve gaar. Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten, laat bingojuf Sientje de ballen rollen onder het genot van een lekkere drankjes!