Neem je hoepel overal mee naartoe

Hoop-it-Yourself

Jullie worden onafscheidelijk

Toch lastig: zo’n lompe hoepel meeslepen naar het park, festival of de sportschool. Dat leek toch makkelijker toen je 7 was. Die strakke taille kun je zo dus wel vergeten… Nou, daar waren ze het bij Hoop It Yourself mooi niet mee eens!

Jennie en Robin bedachten namelijk een hoepel die je op kunt vouwen en dus gemakkelijk te vervoeren is. Naar de speciaal door hen georganiseerde hooping bijeenkomst bijvoorbeeld. Mocht je die niet kunnen bijwonen, dan kun je altijd nog de filmpjes op de site bekijken. Elke hoepel is met de hand versierd en voorzien van gezellige kleurtjes en patronen. Ook handig: de hoepels van Hoop It Yourself zijn speciaal op maat gemaakt voor volwassenen. Dat is weer bevorderend voor je hoelahoep-skills! Lag het ál die tijd daar dus gewoon aan…

http://www.hoopityourself.nl/

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op Kano-date

De kano-date in het Amsterdamse bos is echt een aanrader.

Onbekende straatjes

Wij vroegen ons af waar Leuk Mens Marlous haar inspiratie vandaan haalt. Want uitendelijk is ze altijd op zoek naar nieuwe, leuke, hippe spots waarover ze kan schrijven, maar hoe ontdek je al die plekjes? 

Zweefvliegen

Zweefvliegen is eigenlijk gewoon vliegen, maar dan dat het vliegtuig geen motor heeft.

Winterwadlopen

Wadloopcentrum Pieterburen organiseert in de winter wekelijks een wandeling die niet voor watjes is.