Eten op Vuurtoreneiland

In en van de natuur

Smakelijk mini-avontuurtje

In de zomer staat tout Amsterdam te watertanden om Vuurtoreneiland op te mogen. Want dit exclusieve plekje in de natuur is alleen dan geopend voor overheerlijke diners en lunches met producten die vers van ’t land komen. In een glazen kas zit je beschut tegen zomerse windhozen en regenbuien en eet je een wekelijks wisselend table d’hôte van 4 gangen.

Je komt er trouwens ook niet zomaar. Met de historische IJveer XIII vaar je vanaf het Lloyd Hotel over het IJ naar het eiland. In totaal ben je met de heen- en terugvaart én het diner zo’n vijf uur zoet. Kosten: € 90,- per persoon. Dit is inclusief boottocht, aperitief en hapjes op de boot, een 5-gangen diner op het eiland, een glas wijn per gang (3-4 glazen totaal p.p.), koffie of thee en tafelwater. Een smakelijk mini-avontuurtje dus eigenlijk. Niet zo gek dat de plekken in rap tempo uitverkopen. Wil je ook naar Vuurtoreneiland? Kijk dan op de website. Op Facebook komen alle last minute kansjes voorbij!

http://vuurtoreneiland.nl/

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Chinees eten zoals het hoort

Piet van BAK restaurant weet wel waar je de mosterd haalt. Of de lekkerste Pekingeend, in dit geval. Waar in Amsterdam scoor je de beste exotische maaltijd?

Op vakantie met Amber

Iedereen houdt natuurlijk van vakantie. Amber van BarreConcept gaat voor de afwisseling en zoekt het liefst het avontuur op. Eén favoriete plek heeft ze dan ook niet, dus heeft ze er meerdere voor je op een rij gezet! 

Billenbroodjes als ontbijt

Wat eet een foodblogger ‘s morgens? We kunnen dit vast verklappen: de waarheid is confronterend.

Chocola maken met liefde

Bij ChocoBreak in Nijmegen wordt de lekkerste én misschien wel meest eerlijke chocola gemaakt van ons landje.