Slapen op een onbewoond eiland

Gewoon in Nederland hoor

Kamperen op de Kluut

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we zo’n eiland!

Op eiland De Kluut, midden in het Veluwemeer, woont namelijk geen kip. Wel is er een tentenkamp CampSpirit waar je een (lang) weekend of week kunt overnachten. Denk: natuur, rust, tjilpende vogeltjes en een gezellig kampement met tipi’s, yurts en tenten. Perfect plekje voor een romantische rendez-vous als je het ons vraagt. Je kunt er (heel romantisch) zelf naartoe varen, maar anders wil de veerboot je ook met alle liefde brengen.

De tenten zijn voorzien van alle gemakken, zoals bedden, een picknicktafel en een kookstel. Je hoeft dus niet met kampeerspullen te sjouwen (hoera!). Aan romantische taferelen trouwens geen gebrek: bekijk een prachtige zonsondergang, maak een liefdevolle slentertocht langs het water of ga samen sterren kijken. Ben je klaar met romantisch doen, dan kun jeo ok lekker gaan loungen bij de gemeenschappelijke Indianentipi.

CampSpirit
Strandweg 1
Biddinghuizen

http://www.campspirit.nl/

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kattencafé Kopjes

In Amsterdam-Noord kun je nu koffiedrinken met een kat op schoot en samen versgebakken appeltaart naar binnen schuiven in een zee van zachte pootjes.

Amai, Antwerpen

Wist je dat je vanuit Utrecht met de auto sneller in Antwerpen bent dan in Groningen?

Tram Inn

Samen slapen in een tram die is omgebouwd tot bed and breakfast. Bestemming: Hoogwoud.

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…