Slapen op een onbewoond eiland

Gewoon in Nederland hoor

Kamperen op de Kluut

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we zo’n eiland!

Op eiland De Kluut, midden in het Veluwemeer, woont namelijk geen kip. Wel is er een tentenkamp CampSpirit waar je een (lang) weekend of week kunt overnachten. Denk: natuur, rust, tjilpende vogeltjes en een gezellig kampement met tipi’s, yurts en tenten. Perfect plekje voor een romantische rendez-vous als je het ons vraagt. Je kunt er (heel romantisch) zelf naartoe varen, maar anders wil de veerboot je ook met alle liefde brengen.

De tenten zijn voorzien van alle gemakken, zoals bedden, een picknicktafel en een kookstel. Je hoeft dus niet met kampeerspullen te sjouwen (hoera!). Aan romantische taferelen trouwens geen gebrek: bekijk een prachtige zonsondergang, maak een liefdevolle slentertocht langs het water of ga samen sterren kijken. Ben je klaar met romantisch doen, dan kun jeo ok lekker gaan loungen bij de gemeenschappelijke Indianentipi.

CampSpirit
Strandweg 1
Biddinghuizen

http://www.campspirit.nl/

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bungalup Festival

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.

IJskoude yoghurt

Yoghurt? Ja lekker, maar alleen als ‘ie ijs en ijskoud is. Frozz verkoopt verse yoghurt die ter plekke bevroren wordt, dus geen yoghurtijs – wat eigenlijk roomijs met yoghurt is.

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.

Nooit meer slechte foto ’s

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit.