Slapen op een onbewoond eiland

Gewoon in Nederland hoor

Kamperen op de Kluut

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we zo’n eiland!

Op eiland De Kluut, midden in het Veluwemeer, woont namelijk geen kip. Wel is er een tentenkamp CampSpirit waar je een (lang) weekend of week kunt overnachten. Denk: natuur, rust, tjilpende vogeltjes en een gezellig kampement met tipi’s, yurts en tenten. Perfect plekje voor een romantische rendez-vous als je het ons vraagt. Je kunt er (heel romantisch) zelf naartoe varen, maar anders wil de veerboot je ook met alle liefde brengen.

De tenten zijn voorzien van alle gemakken, zoals bedden, een picknicktafel en een kookstel. Je hoeft dus niet met kampeerspullen te sjouwen (hoera!). Aan romantische taferelen trouwens geen gebrek: bekijk een prachtige zonsondergang, maak een liefdevolle slentertocht langs het water of ga samen sterren kijken. Ben je klaar met romantisch doen, dan kun jeo ok lekker gaan loungen bij de gemeenschappelijke Indianentipi.

CampSpirit
Strandweg 1
Biddinghuizen

http://www.campspirit.nl/

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Nederlandse Costa del Zon

Wat doet KRNWTR-goeroe Tetsuro in zijn zonnige vrije tijd? Juist. Hij zoekt het water op. Wat is zijn favoriete aqua-bestemming?

Duurzaam? Makkie!

We willen allemaal wel groen doen en lief zijn voor het milieu. Maar het moet allemaal wel leuk blijven.

Bloemen voor een wildvreemde

Anne Zwartbol. Onthoud die naam, want het kan zomaar eens gebeuren dat zij je binnenkort een bos bloemen in je handen drukt op straat. Gewoon, zomaar. Omdat jullie elkaar niet kennen en omdat ze het leuk vindt om bloemen te geven. 

Workshop Pimp Mien Klomp

De klomp is misschien wel het lompste stuk schoeisel dat we kennen. Des te leuker om deze robuuste stappers eens goed onder handen te nemen!