Hack je Lack

Maak van je IKEA-meubel iets bijzonders

Billy 2.0

Billy, Lack, Pax: dikke kans dat jij een van deze drie Ikea-favorieten wel ergens in huis hebt staan. Hartstikke prima, want deze meubels nou eenmaal reuze praktisch. Maar stel: je bent een beetje klaar met Billy of uitgekeken op Lack. Wat dan? Kijk op ikeahackers.net, want daar vind je de meest geniale oplossingen voor uitgerangeerde Ikea-meubels.

Check bijvoorbeeld deze coole industriële open kast met Hyllis als basis. of dit gave slaaphuis met Kura als basis.. Nog meer leuk doen met Kura; een bed met een glijbaan

Genoeg inspiratie? Aan de slag!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Puha’s Shop Route

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben.

Leuke app: Dumb ways to die

Je beide nieren verkopen op het internet, een tube superlijm eten, een ratelslang als huisdier nemen. Tja, niet bepaald slimme acties.

DopHert Traiteur

Vegan en vegetarisch eten is niet meer weg te denken uit ons moderne, steeds bewustere bestaan. Helaas kampt hip Holland nog steeds met een groot gebrek aan… een vegan traiteur. Niet getreurd; hij is in de maak, die ultieme plek voor plantaardig comfort food. En hij zal DopHert Traiteur gaan heten: de beste plek voor jouw lekkerste plantaardige broodjes en take-away maaltijden plus de fijnste vegan goodies.

Staycation vieren doe je zo

Heb je effe geen cent te makken of gewoon de tijd niet om er deze zomer wekenlang op uit te gaan? Dan blijf je toch lekker thuis. Oké -  zo’n staycation is niet heel nieuw, maar wel heel leuk!