Hack je Lack

Maak van je IKEA-meubel iets bijzonders

Billy 2.0

Billy, Lack, Pax: dikke kans dat jij een van deze drie Ikea-favorieten wel ergens in huis hebt staan. Hartstikke prima, want deze meubels nou eenmaal reuze praktisch. Maar stel: je bent een beetje klaar met Billy of uitgekeken op Lack. Wat dan? Kijk op ikeahackers.net, want daar vind je de meest geniale oplossingen voor uitgerangeerde Ikea-meubels.

Check bijvoorbeeld deze coole industriële open kast met Hyllis als basis. of dit gave slaaphuis met Kura als basis.. Nog meer leuk doen met Kura; een bed met een glijbaan

Genoeg inspiratie? Aan de slag!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Top 3 vintageshops

Ook dol op vintagekleding? Maar weet je niet altijd waar je 't zoeken moet? Eva tipt je 3 leuke vintagewinkels in Nederland en België.

Brei je blij

Voor kekke garens en leuke breipatronen zit je goed bij Trollenwol.

Maak je eigen tijdscapsule

Leuk cadeau voor de liefste (aanstaande) moeder: een tijdcapsule.

Weg met sinterklaas

De een vindt het op zijn 50ste nog steeds geweldig, de ander kan die verklede oude man echt niet uitstaan. Hoor jij bij de laatste groep en doe jij er alles aan om 5 december te vermijden, dan hebben wij wat handige 'vermijd-de-sint-tips'.