De Leukste dag van Boris

In 6 verschillende steden

Een culinaire reis rond de wereld

Wat zou jij doen als je 1 dag alles mocht doen wat je hartje begeert, met al het geld van de wereld? Leuk Mens en DJ Boris weet het wel: “Ik zou in elk geval veel en lekker eten!”

“Ik zou eerst ontbijten in Parijs, met lekkere ECHTE franse croissantjes als ontbijt en verse jus. Dan in Barcelona lunchen met een kleine focaccia, vergezeld door vrienden die daar wonen aan het strand bij Buenas Migas. Doorvliegen naar Buenos Aires (supersonisch, tegen de tijd in, dan duurt de dag langer :-) ), daar het beste ijs van de wereld eten, weer met lokale vrienden!”

“Dan wil ik rond borreltijd in San Fransisco in een bar belanden met mijn vrienden uit San Francisco. Ik weet nog niet welke bar, want ik ben er nog niet geweest! En afsluitend de zonsopgang bekijken onder het genot van de Massaman curry in Thailand om daarna af te sluiten (qua eten) met het chocotaartje van Hotel Chatrium in Bangkok. Oh, en een voetmassage!”

“Omdat we dan nog niet klaar zijn, doen we voor het uitzicht even een drankje op de  bovenste verdieping van een hotel in Dubai, om uiteindelijk lekker in ons eigen bed te belanden in ons nieuwe huis.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Industrieel lekker

Dus jij houdt van industrieel? En van lekker eten? Dan is Radio Royaal in Eindhoven de place to be.

Spaghetti eten zoals Lady en de Vagebond

Kelly is foodblogger en eigenaar van GoodFoodLove. Eten is haar lievelings, maar toch is er een speciaal gerecht waar je Kelly ’s nachts voor wakker kunt maken… Maar dan wel met verse ingrediënten.  

Maken: gegrilde oranje paprikasoep

Ons eigen Leuk Mens Kee Huidekoper bedacht een Koninklekker recept: Gegrilde oranje paprikasoep.

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro!