De Leukste dag van Boris

In 6 verschillende steden

Een culinaire reis rond de wereld

Wat zou jij doen als je 1 dag alles mocht doen wat je hartje begeert, met al het geld van de wereld? Leuk Mens en DJ Boris weet het wel: “Ik zou in elk geval veel en lekker eten!”

“Ik zou eerst ontbijten in Parijs, met lekkere ECHTE franse croissantjes als ontbijt en verse jus. Dan in Barcelona lunchen met een kleine focaccia, vergezeld door vrienden die daar wonen aan het strand bij Buenas Migas. Doorvliegen naar Buenos Aires (supersonisch, tegen de tijd in, dan duurt de dag langer :-) ), daar het beste ijs van de wereld eten, weer met lokale vrienden!”

“Dan wil ik rond borreltijd in San Fransisco in een bar belanden met mijn vrienden uit San Francisco. Ik weet nog niet welke bar, want ik ben er nog niet geweest! En afsluitend de zonsopgang bekijken onder het genot van de Massaman curry in Thailand om daarna af te sluiten (qua eten) met het chocotaartje van Hotel Chatrium in Bangkok. Oh, en een voetmassage!”

“Omdat we dan nog niet klaar zijn, doen we voor het uitzicht even een drankje op de  bovenste verdieping van een hotel in Dubai, om uiteindelijk lekker in ons eigen bed te belanden in ons nieuwe huis.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker Leuk dineren

Na een dagje hard werken is er soms niets fijners dan gewoon aanschuiven aan een gedekte tafel en zonder poespas te bestellen waar je zin in hebt. Dat kan je natuurlijk doen bij de snackbar om de hoek, maar wij van Leukedingendoen tippen je hier een aantal plekken waar je naast lekker ook gewoon leuk kan dineren!

Bak zelf eens een brood

Word jij heel gelukkig van de geur van afbakpuntjes op zondagochtend? Bak dan zelf eens een 'echt' brood.

Uit eten met jezelf

Zin om lekker uit eten te gaan, maar niemand die met je mee wil? Dan zou je natuurlijk alleen kunnen gaan eten. Toch doen we dat niet zo gauw in Nederland. 

Biertjes met uitzicht

Leuk mens Harold van Cinema Culinair is altijd op de hoogte van het lekkerste Leukste in Rotterdam. Daarom tipt hij ons eens in de zoveel tijd de lekkerste plekken van onze havenstad!