Zwijmelen aan het water

Uitkijken over romantische rivieren

En zwoele zeeën

Omdat de kans op mooi weer in juni toeneemt, wordt het ook steeds leuker om met je liefje te vertoeven in de buitenlucht. Wat is er nou romantischer om samen naar te staren dan een zee, meer of rivier? Daarom hieronder wat tips over de meest romantische plekken die je kunt bezoek aan het water.

Opoe Sientje in Nijmegen
Deze bijzondere Bed & Breakfast is gevestigd op een boot in het centrum van de oudste stad van Nederland. Op de boot zijn 4 tweepersoonskamers met ieder een eigen thema. Vooral de ‘1001 nachten’ kamer met een bed van handgesneden mahoniehout en een hammam-badkamer doet erg romantisch aan… Neem een kijkje op de website voor meer informatie over de kamers!

Beachhouses in Breezand
Wakker worden met uitzicht op de zee en vervolgens ontbijten met je voetjes in het zand, wie wil dat nou niet? Het kan als je een van de Strandslaaphuisjes huurt in Breezand. Je broodjes worden aan de deur bezorgd!

Hemels gewelf in Kijkduin
Na een romantische strandwandeling in Den Haag, kun je het beste eindigen bij het Hemels Gewelf in de wijk Kijkduin. Deze kunstmatige krater biedt je de perfecte kans om ongestoord sterren te kijken. Bezoekers zijn namelijk van buitenaf niet zichtbaar, het kunstwerk is enkel te bereiken door een betonnen tunnel die leidt naar een duinkom met daarin een bank waarop je heerlijk kunt liggen om de magie van sterren te ervaren. 

Extra leuk in... juni

TIP VAN Extra leuk in... juni