Verras je lief

Hou het spannend

Doe zoals Lisette

Sleur in de relatie? Niet bij Leuk Mens Lisette hoor, die doet daar niet aan. 

“Ik ben romantisch ingesteld. Lieve briefjes verstoppen, een avond uit regelen, lekker eten, ik doe het graag! Mijn laatste romantische verrassing was voor mijn vriend die in Hong Kong woont. Toen we elkaar net leerden kennen, heb ik een ticket geboekt om hem te verrassen. Wat bleek? Hij had precies in het weekend dat ik aankwam ook als verrassing een ticket naar Nederland geboekt om mij te zien.
Uiteindelijk ben ik naar hem gevlogen. De gedachte dat we elkaar allebei zo graag wilden zien vind ik erg romantisch.” 

Sleur in de relatie? Niet bij Leuk Mens Lisette hoor, die doet daar niet aan.  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Life is good

In het one-room-hotel in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) kun je niet anders dan genieten van natuur, privacy en luxe.

Een zakje vol schatjes

Wat doe je met alle kleine frutseltjes en kleine pareltjes die je overal en nergens tegenkomt? Bundelen in een fijn zakje en cadeau geven dacht Allround styliste en schatzoeker Nina Nijland. Deze lieflijke schatjes lenen zich perfect als een cadeautje voor iemand die je lief vindt of gewoon als cadeautje voor jezelf. Je weet namelijk nooit wat er precies in zit!

Om heel blij van te worden

Hier worden wij nou blij van: Tosti van Josti. Een te gekke tostiplek, opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers van de Hogere Hotelschool 

Varen in een mobiel bad

De HotTug is een van de betere uitvindingen van de laatste tijd, zo vinden wij. Wil je graag een stukje varen, maar niet klappertandend op de boot zitten?